• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Άξονες και λαβές

Οι άξονες και οι λαβές για διάφορα εργαλεία κηπουρικής μπορεί να διευκολύνουν σημαντικά την εργασία, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας υλικά και κατάλληλα προφίλ. Δείτε την προσφορά που έχουμε ετοιμάσει για εσάς - το κατάστημά μας στον κήπο προσφέρει ελαφριά ξύλινα και ανθεκτικά άξονες και λαβές αλουμινίου για μπαστούνια, φτυάρια, τσάπες και τσουγκράνες σε προσιτές τιμές.

Ελέγξτε τη διάμετρο της κεφαλής εργασίας του εργαλείου σας προτού επιλέξετε μια λαβή ή άξονα για αυτό. Προσφέρουμε, μεταξύ πολλών άλλων προϊόντων αυτού του είδους, έναν ίσιο ξύλινο άξονα μήκους 140 cm για εργαλεία 23 mm, τον ίσιο ξύλινο άξονα μήκους 100 cm για εργαλεία 38 mm, καθώς και διάφορα μοντέλα για εργαλεία 28 mm, 100 έως 150 cm. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται εδώ, θα μπορείτε να βρείτε γρήγορα τον άξονα που ταιριάζει ιδανικά στο ύψος σας, εξασφαλίζει άνετη λειτουργία και σας προστατεύει από τον πόνο στην πλάτη ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας. Αν ψάχνετε για άξονα για φτυάρι ή φτυάρι, δοκιμάστε τον άξονα με ίσια ξύλινα εργαλεία μήκους 110 cm με λαβή DY ή τον ξύλινο άξονα μήκους 100 cm με λαβή σχήματος Τ. Καινοτόμες, καλά σχεδιασμένες λαβές και άξονες Fiskars, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με το σύστημα QuikFit που σας επιτρέπει να συνδέετε εύκολα διάφορα κεφάλια, απολαμβάνουν επίσης μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών μας. Η κοντή λαβή QuikFit μήκους 0,3 μ., Η λαβή QuikFit μεσαίου μήκους 0,85 μ. Και ο μακρύς άξονας QuikFit 1,56 μ. Είναι διαθέσιμες στο χέρι στο κατάστημά μας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τσάπες, καλλιεργητές, πιρούνια και άλλα εργαλεία που ανήκουν σε αυτήν τη γκάμα προϊόντων. Οι ανταλλάξιμοι άξονες και λαβές σάς επιτρέπουν να εξοικονομήσετε αποθηκευτικό χώρο και χρήματα - δοκιμάστε τα αυτήν τη σεζόν!

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε σε ψώνια με 100% εγγύηση ικανοποίησης. Παραγγείλετε ανθεκτικούς, ανθεκτικούς άξονες και λαβές από υλικά υψηλής ποιότητας με παραδοτέο σπίτι. Ψωνίστε έξυπνα: γρήγορα, άνετα και χωρίς υπερβολικές πληρωμές. Αυτό έχει νόημα και αποφέρει κέρδη!