• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Δίσκοι σποράς και γλάστρες

Συμπεριλάβατε δίσκους σποράς και γλάστρες στη λίστα αγορών σας; Μην ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο καλάθι σας! Οι δίσκοι σποράς και τα γλάστρες που διατίθενται στο κατάστημά μας είναι οι αδιαμφισβήτητα καλύτεροι περιέκτες για την καλλιέργεια φυτωρίων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε μίνι θερμοκήπια, σε εστίες και στο σπίτι, καθώς είναι λειτουργικές, ανθεκτικές, ελαφρές και εύχρηστες. Περιηγηθείτε στην προσφορά μας για να πείσετε τον εαυτό σας ότι αξίζει να τα έχετε στο σπίτι!

Οι δίσκοι σποράς και τα γλάστρες ενδέχεται να διαφέρουν στον αριθμό των κελιών, το βάθος και το πλάτος. Τι είδους δίσκο σποράς θα πρέπει να επιλέξετε; Εξαρτάται πόσα φυτά θέλεις να μεγαλώσεις. Τα μαθηματικά σας - ο δίσκος σπόρων, το ποτ φυτώριο, ένθετο με 54 θαλάμους θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε 54 φυτάρια. Θα βρείτε επίσης δίσκους σποράς με 66 ή 104 θαλάμους στο κατάστημά μας. Εάν προετοιμάζετε να παράγετε μεγαλύτερους αριθμούς δενδρυλλίων, παραγγείλετε έναν δίσκο σποράς με 160 ή ακόμα και 252 κελιά. Αυτό το δοχείο θα σας προσφέρει αρκετό χώρο για τους σπόρους και τα νεαρά φυτά θα διαχωριστούν από την αρχή. Αυτό τους δίνει επαρκή χώρο για την ανάπτυξη ισχυρών ριζών και στελεχών σε αντίθεση με την πυκνή χοιρομητέρα σε ένα μεγάλο κιβώτιο μπαλκόνι. Οι ρίζες των μεμονωμένων φυτών δεν θα μπλοκάρουν και επομένως θα διευκολύνουν την απομάκρυνση και τον περιορισμό του αριθμού των κατεστραμμένων φυτών. Οι δίσκοι σποράς και τα γλάστρες προσφέρουν μια άνετη, βολική και οικονομικά αποδοτική λύση που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να το χρησιμοποιήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι δίσκοι σποράς και τα γλάστρες που προσφέρονται στο κατάστημά μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, παχύ πλαστικό υψηλής ποιότητας. Μπορούν εύκολα να μετακινούνται, είναι ανθεκτικές στο νερό, στο φως του ήλιου και στον καθαρισμό, αυτό που κάνει την επαναχρησιμοποιήσιμη. Θα σας εξυπηρετήσουν για χρόνια.

Αναπτύξτε τα σπορόφυτα όπως ένα προ-παραγγελία δίσκους σποράς σε λογική τιμή με προσιτή εγχώρια παράδοση. Σπέρνουν τους σπόρους και απολαύστε τα αποτελέσματα με τη μορφή ανθεκτικών, υγιή φυτά. Θα πετύχετε μαζί μας!

-20%
3.40 4.25
Η προώθηση τελειώνει
-20%
3.57 4.46
Η προώθηση τελειώνει
-20%
3.57 4.46
Η προώθηση τελειώνει
-20%
3.60 4.50
Η προώθηση τελειώνει
-20%
3.60 4.50
Η προώθηση τελειώνει
-20%
4.19 5.24
Η προώθηση τελειώνει
-56%
5.15 11.80
Η προώθηση τελειώνει
-57%
5.15 12.06
Η προώθηση τελειώνει
-57%
5.15 12.06
Η προώθηση τελειώνει
Podstawka wysiewna rozsadowa - głęboka -56%
6.35 14.55
Η προώθηση τελειώνει