• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Κάβες καφέ

Τα γλάστρες Cactus αποτελούν απαραίτητα αξεσουάρ σε κάθε οπλοστάσιο. Τα δοχεία φυτών που προσφέρονται σε αυτήν την υποκατηγορία όχι μόνο υπογραμμίζουν την ομορφιά των φυτών σας, αλλά και τους παρέχουν βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης και βλάστησης χάρη στη μορφή και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Ανθεκτικά, ανθεκτικά δοχεία κάκτου από πολωνούς παραγωγούς, κατασκευασμένους από πλαστικό υψηλής ποιότητας, σας περιμένουν στο κατάστημά μας. Σας προτείνουμε, μεταξύ άλλων, το 24,5 εκ. Κεράσι-κόκκινο κάκτος δοχείο από Form-Plastic που θα φιλοξενήσει διάφορα μικρότερα φυτά, επιτρέποντάς σας έτσι να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική σύνθεση. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο δοχείο, ο 31.6 cm "Terra" φυτευτής κάκτων από την Prosperplast είναι έτοιμος στην υπηρεσία σας. Αυτό το προϊόν πωλείται με ένα ταιριαστό πιατάκι / δίσκο. Αυτός ο φυτευτής έχει επίσης μια ειδική εσοχή στο κάτω μέρος που θα σας επιτρέψει να ξεφλουδίσετε τα χυμώδη χωρίς υγρασία του εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι τα φυτά σας αναπτύσσουν συνθήκες παρόμοιες με εκείνες που αντιμετωπίζουν στην άγρια φύση. Αυτό σίγουρα θα αποδειχθεί μια κερδοφόρα επένδυση!

Δείτε και τα άλλα προϊόντα μας. Θα πάρετε τα καλύτερα γλάστρες και γλάστρες για κάκτους και άλλα φυτά στο σπίτι εδώ, στην ηλεκτρονική αγορά κήπου μας. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για κορυφαία προϊόντα. Δεν θα βρείτε ένα φτηνό δοχείο από εύθραυστο πλαστικό εδώ. Σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από την επιλογή δωρεάν παράδοσης. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα - συνεχίστε και δείτε μόνοι σας!