• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Υποκατηγορίες

Φίλτρα προϊόντων

Τιμή

Λιπάσματα γκαζόν και γκαζόν

Τα λιπάσματα γκαζόν προσφέρουν την αξιόπιστη μέθοδο βελτίωσης της κατάστασης του γρασιδιού μετά το χειμώνα, εξαλείφουν τα βρύα που κάθε λίγο και μετά μολύνουν το χλοοτάπητά σας και γεμίζουν κενά κενά που κάνουν το γκαζόν να φαίνεται άσχημο. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται παρακάτω είναι πλήρη λιπάσματα NPK με γκαζόν, συχνά εμπλουτισμένα με μικροθρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν το πηδά, την ανθεκτικότητα στις ασθένειες, την αντοχή στον παγετό και δίνουν στο γρασίδι ένα έντονο πράσινο χρώμα και ... καταπολεμούν τα ζιζάνια! Προϊόντα από γνωστές μάρκες (Agrecol, Biopon, Substral, Target και πολλά άλλα) που διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές στο κατάστημά μας αποτελούν μακροπρόθεσμη επένδυση στο υγιές, όμορφο και ανθεκτικό γρασίδι. Δείτε τα λιπάσματα γκαζόν μας! Προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα αυτού του τύπου!

Προσφέρουμε φθηνά και αποδοτικά, εύχρηστα λιπάσματα γκαζόν για όλες τις χρήσεις: "Efekt Dywanu" (Carpet Effect) Λίπασμα γκαζόν από την Target, το "100 dni" (100 ημέρες) Λίπασμα γκαζόν, το οποίο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την εποχή, από Υποστρώματα και εξίσου αποτελεσματικά λιπάσματα γκαζόν μακράς διαρκείας από τη Biopon. Αν σκοπεύετε να περιορίσετε την ανάπτυξη του γρασιδιού, χρησιμοποιήστε το "Λίπασμα γκαζόν" Mniej Koszenia "(Λιγότερο κούρεμα) από το Target. Υπάρχουν περισσότερα βρύα από το γρασίδι στο γκαζόν σας; Πρέπει να παραγγείλετε άμεσα προϊόντα καταπολέμησης των βρύων: το "Magiczna Siła" (Magical Power) Λίπασμα έκτακτης ανάγκης για χλοοτάπητα μολυσμένα με βρύα από το Substral, το λίπασμα Florovit για γκαζόν με μολύβια ή μια ποικιλία άλλων αξιόπιστων προϊόντων των άλλων εμπορικών σημάτων μας. Διαθέτουμε προϊόντα πολλαπλών συστατικών. Ορισμένα περιέχουν επιπλέον σίδερο και βελτιώνουν τη συνολική κατάσταση και εμφάνιση του γρασιδιού. Η επιλογή μας περιλαμβάνει επίσης λιπάσματα που αποτρέπουν το κιτρίνισμα από το κιτρίνισμα και καταπολεμούν τα ζιζάνια (π.χ. Hortifoska (λίπασμα φωσφόρου-καλίου για φυτά κήπου) από την Agrecol και το λίπασμα Biopon για μολυσμένους με ζιζάνια γκαζόν). Προσφέρουμε, επίσης, επαγγελματικά προϊόντα λιπασμάτων για την επανακατασκευή, τη θέσπιση νέων νόμων και την πλήρη αναζωογόνηση του παραμελημένου χλοοτάπητα, καθώς και μια ευρεία επιλογή εξαιρετικών λιπασμάτων φθινοπώρου που θα σας επιτρέψουν να προετοιμάσετε το γρασίδι για το χειμώνα.

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα που συγκεντρώνονται σε αυτό το τμήμα! Κάθε ιδιοκτήτης γκαζόν θα βρει προϊόντα που του επιτρέπουν να το χειριστεί περιεκτικά. Τα λιπάσματα γκαζόν μας είναι κατάλληλα τόσο για διακοσμητικά, αυστηρά διατηρημένα γκαζόν όσο και για τα εντατικά χρησιμοποιούμενα γήπεδα γκολφ και αθλητικούς χώρους. Ας σας δείξουμε, πόσο όμορφη θα μπορούσε να μοιάζει το γρασίδι σας αφού το συμπληρώσετε με το σωστό λίπασμα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.