• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Υποκατηγορίες

Φίλτρα προϊόντων

Τιμή

Λιπάσματα ενός συστατικού

Τα λιπάσματα ενός συστατικού προσφέρουν μια φτηνή και αποτελεσματική λύση για τα περισσότερα προβλήματα με διατροφικές ανεπάρκειες στα φυτά. Αποδεικνύονται επίσης ότι είναι απαραίτητα κατά την προετοιμασία τοποθεσιών για σπορά και φύτευση δέντρων και θάμνων, π.χ. όταν πρέπει να οξινίσετε ή να αποξινώσετε το έδαφος ή να εμπλουτίσετε λίγο, λιγότερο έδαφος με βασικά μακροθρεπτικά συστατικά.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει όλα τα καλύτερα διαθέσιμα λιπάσματα ενός συστατικού συσκευασμένα σε σακούλες διαφόρων μεγεθών, από 2 έως 25 κιλά. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, το νιτρικό κάλιο, ένα λίπασμα αζώτου-καλίου για όλες τις χρήσεις που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των ελλείψεων αυτών των δύο στοιχείων, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη σωστή ανάπτυξη και παραγωγή σοδειών.

Τα λαχανικά που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες αζώτου θα πρέπει να τρέφονται με νιτροχρώμα που περιέχει εύκολα διαθέσιμο άζωτο σε μορφή νιτρικών και αμμωνίου, με πολύτιμη προσθήκη ασβέστη και μαγνησίου. Προσθέστε τον αλεσμένο δολομίτη, που αυξάνει την παραγωγικότητα και ενισχύει τη σκληρότητα του χειμώνα των φυτών, σε όξινα εδάφη που στερούνται ασβέστη και μαγνησίου. Χρησιμοποιήστε κοκκοποιημένη ουρία ή το συμπυκνωμένο λίπασμα πυρομαχικών-καλίου, πολύτιμο από επαγγελματίες αγρότες, για να τους βοηθήσετε να αναπτυχθούν άφθονα βελτιώνοντας την απορρόφηση νερού και θρεπτικών ουσιών από το έδαφος.

Εγγυόμαστε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και αποτελεσματική απόδοση των λιπασμάτων μας. Παρέχονται από φημισμένους κατασκευαστές που έχουν εξαιρετική φήμη στην επαγγελματική αγορά λιπασμάτων, όπως Florovit, Planta και Ogród-Start. Προσφέρουμε ελκυστικές τιμές μαζί με αξιοπιστία - μάθετε περισσότερα για την ευρεία επιλογή προϊόντων μας και δείτε, πόσο οικονομικά αποδοτικές είναι οι διαδικτυακές αγορές. Θα λάβετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε στην καθημερινή φροντίδα για τα φυτά εδώ. Σας προσκαλούμε για μια περιοδεία για ψώνια.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.