• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Μαχαίρια

Μαχαίρια όλων των ειδών - συμπεριλαμβανομένων των λεπίδων εκκόλαψης και εμβολιασμού - είναι αξεσουάρ που δεν θα μπορούσε να κάνει κανένας κηπουρός. Λεπίδες εξαιρετικής ποιότητας, που είναι ανθεκτικές σε αμβλύ και προσεκτικά προφίλ, εξασφαλίζουν αποτελεσματική και άνετη κοπή Τα εργαλεία που διατίθενται σε αυτήν την ενότητα του διαδικτυακού μας καταστήματος στον κήπο θα διευκολύνουν την εργασία όχι μόνο στους οπωρώνες!

Αν ψάχνετε για αξιόπιστες λεπίδες που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για πολλές διαφορετικές εργασίες, αυτό είναι ακριβώς το μέρος όπου θα τα βρείτε! Παραγγείλετε ένα δρεπάνι για κοπή χεριών από φυτά που θα σας επιτρέψουν να απαλλαγείτε από ζιζάνια και πυκνές τούφες άγριου χόρτου αμέσως ή το μαχαίρι 16 'με πλαστική λαβή που αποδεικνύεται απολύτως απαραίτητο για να ξεριζώσετε τις εγκαταλελειμμένες γωνίες του κήπου. Ίσως χρειαστείτε επίσης το Jack-μαχαίρι Billhook από το Fiskars - ένα πρακτικό μαχαίρι με ένα πλατύ πτερύγιο που μπορείτε πάντα να έχετε μαζί σας. Εάν διαθέτετε ένα παρτέρι ή το μπαλκόνι σας είναι γεμάτο με λουλούδια, αγοράστε το ψαλίδι λουλουδιών από το Fiskars που σας επιτρέπει να διατηρείτε την τάξη μεταξύ των μαρασμένων φυτών. Προσφέρουμε επίσης μια ευρεία επιλογή μαχαιριών και λεπίδων για οικιακή χρήση. Εάν έχετε βαρεθεί με αμβλύ μαχαίρια, προτείνουμε το μαχαίρι ντομάτας 12 cm Functional Form από το Fiskars και το εύχρηστο μαχαίρι απολέπισης 7 cm με μια ευρεία, άνετη λαβή. Αυτό και άλλα καθημερινά αξεσουάρ για χρήση στον κήπο και στο σπίτι διατίθενται σε προσιτές τιμές εδώ!

Μείνετε ενημερωμένοι και αναζητήστε ειδικές προσφορές - προσπαθούμε συνεχώς να σας προσφέρουμε την ευρύτερη επιλογή εύχρηστων εργαλείων κήπου, επομένως διευρύνουμε την ποικιλία μας όλη την ώρα. Μαχαίρια εξαιρετικής ποιότητας, λεπίδες και μαχαίρια από κορυφαίους κατασκευαστές είναι όλα διαθέσιμα σε αυτό το κατάστημα κήπων. Κάντε κλικ, δείτε και παραγγείλετε - θα ψωνίσετε σε λιγότερο από πέντε λεπτά εδώ!

Δρεπάνι χειρός - Γκαζόν - -10%
7.73 8.59
Η προώθηση τελειώνει
Πτυσσόμενο μαχαίρι επιλογής μανιταριών με μέτρο και βούρτσα - 21 cm - -10%
8.17 9.07
Η προώθηση τελειώνει
Μαχαίρι 16 'με πλαστική λαβή - -10%
9.58 10.64
Η προώθηση τελειώνει
-10%
12.64 14.05
Η προώθηση τελειώνει
-10%
17.45 19.39
Η προώθηση τελειώνει
Ψαλίδι λουλουδιών - FISKARS - -10%
18.46 20.51
Η προώθηση τελειώνει
Μαχαίρι Billhook - FISKARS - -10%
20.65 22.94
Η προώθηση τελειώνει
Ψαλίδια Universal SP28 ΕΝΙΑΙΑ ΒΗΜΑ - ΦΙΣΚΑΡ - -10%
22.68 25.20
Η προώθηση τελειώνει
Κοπτικό γκαζόν - QuikFit - FISKARS - -10%
29.08 32.31
Η προώθηση τελειώνει