• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Πριόνια χειρός

Τα πριόνια χειρός είναι απολύτως απαραίτητα για την κοπή παχιών κλαδιών και κορμών. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αυτά τα εργαλεία. Επιλέξτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες σας από την παρακάτω λίστα!

Κάθε ιδιοκτήτης κηπουρού και κατανομής ξέρει ότι ακόμη και ο καλύτερος λωρίδας δεν θα χειριζόταν μεγαλύτερα κλαδιά και δέντρα. Έτσι, εάν προετοιμάζετε να αραιώσετε τους θάμνους και τις κορώνες των δέντρων, ίσως χρειαστείτε ένα ανθεκτικό πριόνι 24 "SW31. Η λεπίδα της έχει σχεδιαστεί ειδικά για γρήγορη ολίσθηση σε παχιά κλαδιά και κορμούς και στις δύο κατευθύνσεις. Ένα ελαφρύ, εργονομικό πλαίσιο σάς επιτρέπει να κάνετε ελιγμούς με ακρίβεια με το εργαλείο ακόμα και σε μέρη που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα. Η αγορά αυτής της συσκευής λύνει αποτελεσματικά το πρόβλημα της κοπής κλαδιών! Θα βρείτε επίσης εφεδρικές λεπίδες πριονιού στα πιο δημοφιλή μεγέθη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Συνιστούμε το Caterpillar lopper με πριόνι, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε άξονα, για την κοπή κλαδιών πάχους έως 32 mm ύψους πάνω από το έδαφος. Ψάχνετε μια λεπίδα πολλαπλών χρήσεων; Το πριόνι κήπου Xtract S (μικρό) ή Xtract L (μεγάλο) θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη διαμόρφωση όσο και για την υγιεινή σε οπωρώνες και για κοπή σανίδων και σανίδων. Χάρη στις πτυσσόμενες λεπίδες και τα δύο αυτά μοντέλα είναι πρακτικά και δεν χρειάζονται πολύ χώρο αποθήκευσης. Ρίξτε μια ματιά και στα άλλα προϊόντα μας. Έχουμε σίγουρα τα εργαλεία που ψάχνετε σε απόθεμα!

Προσφέρουμε εργαλεία από αναγνωρισμένους και σεβαστούς κατασκευαστές. Στο κατάστημα κήπων μας θα βρείτε πριόνια Fiskars σε ανταγωνιστικές τιμές. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!