• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Σπέρματα, καλλιεργητές και φυσαλίδες

Οι σπόροι, οι καλλιεργητές και τα φυτά είναι τα αξεσουάρ φύτευσης και σποράς που κάνουν αυτές τις δράσεις ευκολότερες και λιγότερο χρονοβόρες. Ακόμα δεν το βρήκατε; Είναι καιρός να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο - ρίξτε μια ματιά σε αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

Εξακολουθείτε να σκέφτεστε να σπέρνετε ένα απογοητευτικό, επίπονο έργο; Για να επιταχύνετε την εργασία και να εκτελέσετε τη δράση με ακριβή και αποτελεσματικό τρόπο, αγοράστε το Miniseeder ή Hand seeder από την Greenmill. Αυτές οι προσιτές συσκευές θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές σας να εμφανιστούν ακόμη και να σας προστατεύσουν από τη σπατάλη πολύτιμων σπόρων. Αυτή η υποκατηγορία προσφέρει επίσης λειτουργικά λιπάσματα. Το χειροκίνητο διασκορπιστικό λιπάσματος Handy Green από το Substral θα είναι χρήσιμο ενώ εφαρμόζει λίπασμα σε σκόνη στα σύνορα, τα κρεβάτια λαχανικών και σε οπωρώνες. Αυτό το ελαφρύ, εύχρηστο εργαλείο σάς επιτρέπει να κάνετε δόση και διανομή βέλτιστων μερίδων λιπασμάτων αποτελεσματικά. Ο περιστρεφόμενος σπαρτικός κήπος με τροχούς 27 λίτρων θα σας βοηθήσει να σπέρνετε σπόρους χόρτου. Αυτό το ευέλικτο προϊόν θα μετατραπεί σε λειτουργικό φορτηγό άμμου το χειμώνα και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως διασκορπιστής λιπασμάτων μεγάλης έκτασης κατά τη διάρκεια της βλαστικής περιόδου. Ένας κατάλληλος σπόρος είναι ο καλύτερος φίλος του κηπουρού!

Μια ευρεία και ποικίλη επιλογή οικιακών και αξεσουάρ και εργαλείων κήπου σας περιμένει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κήπων. Οι σπόροι προς σπορά, οι καλλιεργητές και τα φυτά είναι διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές με γρήγορη παράδοση στο σπίτι εδώ. Μην διστάσετε και εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας!