• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Ψήσιμο και αρτοσκευάσματα

Θα αποδείξουμε ότι το ψήσιμο είναι για όλους! Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε προϊόντα και σκεύη κουζίνας που θα σας επιτρέψουν να ψήσετε νόστιμο ψωμί και να εξυπηρετήσετε πραγματικά πίτσα ιταλικής ποιότητας. Απλά κοιτάξτε γύρω και δείτε.

Τα κέικ ψησίματος αρχίζουν με τα υλικά ποιότητας. Μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη ζύμη ξηρής ζύμης - 100 g από το Biowin στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η πρακτική πλαστική κουτάλα για αποξηραμένα προϊόντα θα σας βοηθήσει να μετρήσετε τις σωστές ποσότητες υλικών. Θα πρέπει επίσης να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με το επαγγελματικό μαγειρικό θερμόμετρο για ψήσιμο, το κάπνισμα, το μαγείρεμα - εύρος θερμοκρασίας 0-120 ° C, διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο θα σας επιτρέψει να μετρήσετε τη θερμοκρασία ζύμης κατά το ψήσιμο με γρήγορο, βολικό και ακριβή τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διορθώσετε αμέσως ένα λάθος. Συνιστούμε την ψηλή, στρογγυλή ή τετράγωνη ψημένη κεραμική πέτρα Pizza με ξύλινη φλούδα πίτσας. Ελέγξτε την περιγραφή του προϊόντος και δείτε μόνοι σας πώς μια πέτρα πίτσας θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα των ψητών σας λιχουδιών!

Προσφέρουμε αξεσουάρ ψησίματος σε λογικές τιμές με δωρεάν παράδοση στο σπίτι. Μπορείτε να ψωνίσετε για όλα όσα χρειάζεστε στην κουζίνα σε μερικά λεπτά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην προσφορά μας και να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες. Σίγουρα θα γίνουμε μαζί μας!

-10%
3.37 3.74
Η προώθηση τελειώνει
-10%
3.46 3.85
Η προώθηση τελειώνει
20.21 22.46
Η προώθηση τελειώνει