• 149.00 Om van een gratis verzending te kunnen genieten,
  moet je een bestelling plaatsen van minimum

Aster - Ribbon Blue - blauw - Callistephus chinensis ‘Ribbon Blue' - zaden

Oude prijs: 2.88
2.16
U bespaart: 0.72 (25%)
Promotie eindigt 2020-02-29
Promotie eindigt
Aantal kopers: 55
012531
Niet op voorraad

Dwergster 'Ribbon Blue' is een laaggroeiende variëteit die een compacte, bossige groeiwijze ontwikkelt. Het dankt een deel van zijn sierwaarde aan zijn rechtopstaande, stijve, vertakte bloeiende stengels die dicht zijn bedekt met kleine bladeren. 'Blue Ribbon' aster ontwikkelt grote, mooie, dubbele bloemen die op pioenrozen lijken. Hun bloemblaadjes zijn blauwpaars met witte randen en omringen de zonnige gele centra. De variëteit die in onze winkel wordt aangeboden, wordt al snel een originele versiering van uw bloembed. Het is ook prima geschikt voor borders, op voorwaarde dat je op zoek gaat naar een jaarlijkse, dwergachtige plant die in de zomer bloeit en de ruimte zou vullen die achterblijft bij de verwelkte vaste planten. Vanwege de kleine afmeting (25 cm) kan deze aster cultivar worden gekweekt in containers op balkons en terrassen, bijvoorbeeld in arrangementen met de bijbehorende 'Ribbon Red' variëteit. Dwerg Chinese aster (Callistephus chinensis) behoort tot de Asteraceae-familie en is een niet veeleisende eenjarige plant die bloeit voor een lange tijd - van juli tot oktober. Zaden worden in de lente op een broeikas, zaaibed of direct op de randen gezaaid. De grond moet vruchtbaar, doorlatend, rijk aan humus zijn en mag niet uitdrogen. Kies een zonnige of gedeeltelijk schaduwrijke site. Asters vereisen geen rijke bemesting om stevige, prachtig gekleurde bloemen te produceren. Pakketten die beschikbaar zijn in onze winkel bevatten 0,5 g van de 'Ribbon Blue' dwerg-asterzaden.

 • Gewicht: 0,5 g
 • Hoogte: 25 cm
 • Gebruik: sierdozen op balkons en terrassen
 • Bloeiperiode: juli - oktober
 • Groeivorm: compact, bossig
 • Bloemkleur: blauwpaars met witte bloemblaadjes en gele middelpunten
 • Vegetatievorm: jaarlijks
 • Bloemtype: grote, dubbele, pioenroosvormige bloemen
 • Locatie: zonnig of gedeeltelijk schaduwrijk; vruchtbare, doorlatende grond die rijk is aan humus en niet uitdroogt

GardenSeedsMarket is een firma die al meer dan tien jaar actief is op de markt. Al sinds het begin leggen wij veel nadruk op de kwaliteit van onze producten. Door de jaren heen hebben wij tienduizenden tevreden klanten over de hele wereld gewonnen. Alle zaden die wij verkopen, worden onderworpen aan een meerfasige kwaliteitscontrole en worden pas daarna zorgvuldig verpakt en verzonden. Deze producten hebben vele certificaten gekregen en ze voldoen aan de hoogste normen van de landen van de Europese Unie. Onze medewerkers zijn ervaren hoveniers die al uw vragen graag zullen beantwoorden!

Waar komen onze zaden vandaan?

Alle zaden die wij in onze winkel verkopen, zijn afkomstig van de beste producenten van de Europese Unie. Dankzij onze jarenlange samenwerking hebben wij de juiste voorwaarden ontwikkeld die ons in staat stellen om altijd verse en grondig geteste partijen zaad op de markt te brengen. Het weglaten van tussenpersonen in het hele proces laat ons niet alleen toe om oude leveringen te vermijden, die maandenlang op schappen in een groothandel liggen, maar garandeert ook producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Proces van de kwaliteitscontrole

Alle zaden ondergaan een vierfasenproces van de kwaliteitscontrole.

EERSTE FASE bestaat uit een zorgvuldige selectie van producenten en controle van hun gewassen, inclusief die uit het buitenland. Planten worden niet alleen aan het begin van hun groei gecontroleerd, maar ook tijdens de bloei en wanneer ze al vruchten dragen. Het is in deze fase belangrijk om voor een goede afstand tussen de planten te zorgen. Hierdoor kunnen wij de garantie hebben van gewenste morfologische kenmerken van elke specifieke soort of variëteit, zoals kleur, hoogte en vorm.

TWEEDE FASE bestaat uit een gedetailleerde verificatietest in laboratoriumomstandigheden. Dankzij de hoogste kwaliteit apparatuur en het hooggekwalificeerdepersoneel voeren onze leveranciers meer dan 30 000 kwaliteitscontroles per jaar. De zaden die niet aan de eisen voldoen, worden aan technologische verfijningsprocessen onderworpen, waaronder het drogen, reinigen, opwaarden en opnieuw testen.

DERDE FASE begint met het zaaien van de zaden op geselecteerde controlepercelen. Op die manier verkrijgen wij nauwkeurige informatie over hun kieming die op een genoeg hoog niveau moet worden gehouden. Tegelijkertijd wordt in deze fase de identiteit van de rassen van elke soort gecontroleerd.

VIERDE FASE wordt al in onze magazijnen uitgevoerd en bestaat uit het verwijderen van zaden die te lang in de schappen hebben gelegen en deze te vervangen door verse partijen. Op elke verpakking staat het juiste partijnummer en de uiterste datum voor het zaaien.

Deze vier fasen stellen ons in staat om duidelijk te stellen dat de door ons verkochte zaden aan de hoogste normen voldoen en zonder problemen alle mogelijke controles kunnen ondergaan.

Prijzen en onderscheidingen

De door ons verkochte zaden werden herhaaldelijk gewaardeerd en onderscheiden. Zij hebben tientallen gouden medailles gekregen, maar ook prijzen voor hoge kwaliteit en toegepaste innovaties. Sommigen van hen zijn de volgende: TOP INNOVATIE (juni 2015), GOUDEN MEDAILLE op DE INTERNATIONALE BEURS VAN POZNAŃ (2015), KWALITEITSLEIDER VOLGENS CONSUMENTEN (2014), BOER VAN HET JAAR 2014.

Daarnaast hebben we sinds twee jaar op rij het certificaat IDEAAL BUSINESS behaald.

Kieming

Onze aandacht is gericht op de verkoop van zaden van alleen de hoogste kwaliteit zaden. Planten zijn echter levende organismen en hun kieming is afhankelijk van vele factoren zoals temperatuur, bodemtype, vochtigheid en frequentie van bewateren, zaaiperiode, bemesting, gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en andere atmosferische factoren. Wij verlenen hulp bij het verzamelen van relevante gewasinformatie, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor planten die niet zijn geteeld onder omstandigheden die geschikt zijn voor een bepaalde soort.

2.19 2.93
Promotie eindigt
Dit product is beschikbaar vanaf 06/03/2020
2.61 3.48
Promotie eindigt
Dit product is beschikbaar vanaf 06/03/2020
3.09 4.13
Promotie eindigt
Dit product is beschikbaar vanaf 06/03/2020
4.22 5.63
Promotie eindigt
3.23 4.30
Promotie eindigt
Dit product is beschikbaar vanaf 06/03/2020
-25%
3.75 5.00
Promotie eindigt
Dit product is beschikbaar vanaf 06/03/2020