• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Benih strawberi

Kami mengesyorkan stawberi kepada semua pencinta buah merah manis yang berair. Biji-bijian menonjol dengan kapasiti berkualiti tinggi dan percambahan, kerana mereka berasal dari pengeluar yang terbukti sahaja. Ia membolehkan anda untuk mendapatkan budaya yang berjaya menghasilkan tuaian yang kaya, dengan syarat, tentu saja, bahawa keadaan yang betul dikekalkan dan langkah penjagaan yang sesuai diambil.

Strawberry adalah keturunan strawberi liar. Ia telah dicipta daripada menyeberangi strawberi Chile liar dengan stroberi liar Virginian. Ia mengandungi banyak nutrien, terutamanya apabila ia berkaitan dengan vitamin C. Strawberi adalah lebih tinggi dalam vitamin itu daripada lemon. Strawberi sempurna dipasang untuk kesesakan, marmolades, menggabungkan dan menjadi tambahan yang baik untuk banyak pencuci mulut dan hidangan daging. Mereka juga menunjukkan nilai perubatan, kerana mereka menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterene, memperbaiki keadaan rambut, mencegah kencing manis, bertindak antiviral dan diuretik, serta memperbaiki fungsi sistem pencernaan.

Anda akan mendapati benih beberapa jenis strawberi di kedai taman kami. Kami amat mengesyorkan pelbagai "Tresca" yang menonjol dengan tempoh galas buah yang sangat panjang - dari bulan Jun hingga frosts musim luruh pertama. Ia menghasilkan beri sederhana, lazat, beri sederhana. Apa yang penting juga, ia tidak menumbuhkan banyak stolon. Pelbagai "godaan" juga patut diberi perhatian. Ia boleh ditanam dalam bekas dan mengembangkan pucuk yang panjang, merangkak, di mana merah, buah manis muncul pada musim panas. Kurangkan masa dan pilih benih pelbagai strawberi kegemaran anda dan letakkan kemahiran berkebun anda untuk ujian.