Популярен продукт Този продукт е последно купен преди 11 час.
  • 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

БИО - Репички "Френска закуска 3" - сертифицирани биологични семена - 425 семена - Raphanus sativus L.

Стара цена: 7.26 лв
4.72 лв
Вие спестявате: 2.54 лв (35%)
Промоцията приключва 2020-07-07
Промоцията приключва
008738
В наличност
+

Репички "Френска закуска 3" (Raphanus sativum var. Sativum) е ранен сорт, който произвежда удължени корени с дължина 5,5 cm. Те поемат червен цвят с бял връх. Месото е бяло и нежно, хрупкаво и не се излъчва. Този сорт е предназначен за отглеждане в контейнери на балкони и первази.

Репичките са изключително нискокалорични (14 ккал), имат нисък гликемичен индекс и 95% от масата му се състои от вода. Това го прави идеален зеленчук за всички хора, които искат да отслабнат и страдат от диабет. Корените на репички съдържат големи количества витамини С, В1 и В2. Те също са богат източник на калций, фосфор и желязо. Глюкозинолът, който също може да се намери в репички, подобрява храносмилането. Смята се, че този зеленчук има кръвотворни свойства. Той е чудесно допълнение към салати, сандвичи и извара.

Репичките "Френска закуска 3" са зеленчуци с кратък вегетационен период и ниска чувствителност към по-ниски температури. Тя се отглежда от пряка свиня до земята, която се провежда от март до август на всеки 2 седмици, за да се осигури непрекъсната реколта. Репички трябва да се отглеждат на влажни, плодородни, хумусни почви с неутрална реакция. Не забравяйте да изберете слънчеви сайтове. Корените на репички могат да се събират 4 седмици след свинята. Ще ги съберете от април до октомври.

БИО "Френска закуска 3" семена от репички идват от органични, без ГМО ферми. В производството им не са използвани изкуствени торове и химически контролни агенти. Семената БИО са идеалният избор за всички, които ценят здравословния начин на живот.

Опаковката съдържа 0,5 г БИО "Френска закуска 3" семена от репички, както и датата на посев и ръководство за отглеждане.

  • Тегло: 0.5 g
  • Употреба: директна консумация
  • Време за жътва: април - октомври
  • Обект: слънчев; влажна, плодородна, хумусна почва с неутрална реакция


Приблизително 425 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket е в бизнеса от повече от десетилетие и от самото начало сме направили качеството на нашите продукти на първо място. През годините сме доставяли най-висококачествените стоки на десетки хиляди клиенти от цял свят. Тяхното удовлетворение доказва, че сме избрали правилния път.

Всички семена, които продаваме, подлежат на многостепенни проверки на качеството и едва след това са внимателно опаковани и изпратени. Нашите продукти са удостоени с множество сертификати и отговарят на най-високите стандарти на Европейския съюз. Нашите служители са опитни градинари, които са щастливи да отговорят на всеки ваш въпрос.

Откъде идват нашите семена?

Всички продадени в нашия магазин семена идват от най-добрите производители от целия Европейски съюз. Благодарение на дългогодишното сътрудничество с тях успяхме да разработим най-адекватните условия за съхранение и изпращане, гарантиращи, че винаги ще получавате свежи и внимателно тествани партиди семена. Изключването на посредниците от целия процес не само ни позволява да избягваме изпращането на остарели семена, които може да са прекалено дълги на склад в склада, но също така осигурява най-атрактивната цена за продукти с най-високо качество.

Процесът за контрол на качеството

Всички наши семена трябва да преминат през четиристепенен процес за контрол на качеството.

Първият етап започва с внимателен подбор на доставчиците. След като продължим да контролираме техните култури, чуждестранните производители не са изключени от процеса на контрол на качеството. Растенията се проверяват на всеки етап от тяхното развитие: когато започват да растат, по време на цъфтене и когато започват да дават плодове (семена). На този етап най-важното е да се осигури правилното разстояние на растенията. Благодарение на това може да се осигури получаване на желаните морфологични характеристики на всеки отделен вид или сорт, като цвят, височина и форма.

Вторият етап се състои от подробни тестове за проверка в лабораторни условия. С използването на висококачествено оборудване от висококвалифициран персонал нашите доставчици извършват над 30 000 проверки на качеството годишно. Семената, които не отговарят на нашите изисквания, са обект на технологични процеси на пречистване, включително сушене, почистване, модернизиране и тестване отново.

Трети етап започва със семена в избрани контролни парцели. По този начин получаваме ценна и точна информация относно тяхната кълняемост, която трябва да се поддържа на подходящо ниво. Едновременно с това се проверява сортовата идентичност на всеки вид на този етап.

Четвърти етап се извършва в складовете ни и се състои в премахване на семената, които са съхранявани твърде дълго време на нашите рафтове и заменянето им с нови партиди. Всяка опаковка е подпечатана с уникален номер на партидата, както и с датата на свинята.

Всичките четири етапа комбинирани ни позволяват да заявим с увереност, че семената, които доставяме, отговарят на най-високите стандарти и са завършили всички необходими етапи на управление с летящи цветове.

Награди и награди

Семената, които продаваме, са широко признати за тяхното качество и са спечелили много награди. Нашите семена спечелиха множество златни медали и отличия за тяхното високо качество. Светът на цветята също бе удостоен с иновативния си подход.

Сред тези награди бяха: ТОП ИНОВАЦИИ (юни 2015 г.), ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАНАИР ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КАЧЕСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (2014), ФЕРМЕР НА ГОДИНАТА (2014).

Освен това, ние сме удостоени със сертификат „IDEAL BUSINESS“ за две години подред.

покълване

Ние се ангажираме да продаваме само най-висококачествените семена. Имайки предвид усилията, които правим ежедневно, моля отбележете също, че растенията са живи организми и тяхната кълняемост и растеж зависи от много фактори като температура, вид на почвата, влажност и честота, с която се поливат, време и условия на сеитба, употреба торове и средства за растителна защита (пестициди), както и климатични и климатични условия. Предоставяме помощ, като споделяме точна и актуална информация за сеитба и отглеждане, но не можем да носим никаква отговорност за растенията, които не са били отглеждани в условия, подходящи за даден вид.