• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Čiščenje in vzdrževanje nagrobnih spomenikov

Skrb za grobove bo morda še danes lažja in manj zamudna - obiščite oddelek za čiščenje in vzdrževanje nagrobnih spomenikov, da vidite, kaj smo pripravili za vas!

Ponujamo široko paleto dodatkov, ki olajšajo te dejavnosti. Ne zamudite čistil za nagrobnike in nagrobnike. Visokokakovosten losjon Grobex učinkovito odstranjuje madeže in hkrati ohranja marmor in teraco. Bi raje uporabili pasto ali mokre robčke, tudi tukaj boste našli ustrezne izdelke. Opremite se s posebnimi rokavicami, ki bodo vaše roke zaščitile pred kemičnimi čistilnimi sredstvi. Izbirate lahko med različnimi modeli, vsi narejeni iz prvovrstnih materialov. Vsekakor boste potrebovali veliko vedro in vrečo za trdne odpadke. Če se nameravate znebiti plevela, ki raste v režah med tlakovanim kamnom, vam jih ni treba izruvati - zanje bo poskrbel agent Roundup

Vso to dodatno opremo boste po konkurenčnih cenah kupili v oddelku za čiščenje in vzdrževanje Headstone naše spletne trgovine. Spoznajte našo ponudbo in kupujte po spletu - na hiter, enostaven in inovativen način!