Produs popular Acest produs a fost cumpărat ultima dată 1 acum o oră.
  • 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Crampon "Cornichon de Paris" - ideal pentru muraturi - 70 seminte - Cucumis sativus - semințe

Pretul vechi: 12.16 leu
7.90 leu
Discount: 4.26 leu (35%)
Promoția se încheie 2020-08-11
Promoția se încheie
003544
In stoc
+

Crama este o planta sezoniera de neinlocuit. Poate fi folosit în multe feluri - de la felii proaspete verzi sau de la bastoane la muraturi în borcane. Fiecare bucătar respectat are propria sa rețetă, dar toți sunt de acord că calitățile cucamerelor sunt absolut esențiale. Soiul prezentat este ideal pentru muraturi și alte conserve.

"Cornichon de Paris" este un soi cucumber pe care toți gurmanii îl vor admira. Acesta aparține soiurilor la mijlocul timpului. Fructele sunt scurte și compacte și trebuie să fie recoltate atunci când ajung la 3 până la 5 cm în lungime. Pielea verde este acoperită slab de niște negi. Fructele nu arată o tendință de îngălbenire cu timpul. Foarte delicate, suculente și crocante în gust se potrivesc ideal în borcane. Ei își păstrează aroma și textura chiar și după pasterizare. Ele pot fi păstrate chiar iernii întregi lungi.

Cucamberele oferă o multitudine de posibilități culinare. Fiecare carte de gătit include cel puțin câteva rețete pentru muraturi. Gustul și aroma depind de condimente și suplimente. Ciupercile pot fi conservate întregi, tăiate în bastoane, tăiate în bucăți sau tăiate în sferturi. Marinada de muștar cu ardei iute și ceapă proaspătă devine din ce în ce mai populară în aceste zile. Cornichonii se potrivesc perfect cu felurile de carne, atât la rece cât și la prăjit. Felii de caramida aromatica direct din borcan vor imbogati sandvici preparati in zilele reci de iarna. Sosul de tartar realizat din cucambrele de mâncare selectate complimentează bine ouăle, peștele și preparatele din carne rece. Găleții cornichoni sunt un salut binevenit, reîmprospătat în meniul dvs. zilnic în timpul toamnei și iernii.

Cucamerele sunt al doilea cel mai bun legume sezoniere achiziționate în Europa după tomate. Deși cultivarea lor prezintă unele probleme, cucambrele sunt plantate pe scară largă în grădinile casei noastre. Cucamerele ar trebui să fie semănate în pământ în grupuri sau rânduri apropiate de jumătatea lunii mai, când riscul de înghețuri de la sol a dispărut. Aceste plante preferă locații bine luminate, cu încălzire rapidă, cu soluri albe și albe. Nu uitați să folosiți cucambrele în mod regulat cu apă călduță, niciodată rece. Plantele de plantare a castravetelor ar trebui, de asemenea, să fie în mod frecvent împrăștiate și fertilizate.

Vă încurajăm să cumpărați semințe de cornichon de carne de vită "Cornichon de Paris".

O pungă conține 2 g de semințe și este însoțită de informații generale despre plante și metodele de creștere.

  • Greutate: 2 g
  • Utilizare: muraturi, conserve
  • Forma vegetației: anuală
  • Site-ul: însorit și cald cu sol alcalin cu umiditate


Aproximativ 70 de semințe (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - a fost în afaceri de mai bine de un deceniu și de la început am făcut ca calitatea produselor noastre să fie prioritatea principală. De-a lungul anilor am livrat cele mai bune produse de calitate pentru zeci de mii de clienți din întreaga lume. Satisfacția lor dovedește că am ales calea cea bună.

Toate semințele pe care le vindem fac obiectul unui control multi-nivel al controlului calității și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la fiecare întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantând că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru cel mai atractiv preț pentru produsele de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trebuie să treacă printr-un proces de control al calității în patru etape.

ETAPA ONE începe cu o selecție atentă a furnizorilor. Atunci când continuăm să controlam culturile lor, producătorii străini nu sunt excluși din procesul de control al calității. Plantele sunt verificate în fiecare etapă a dezvoltării lor: când încep să crească, în timpul înfloririi și când încep să poarte fructe (semințe). În acest stadiu, cel mai important lucru este să se asigure distanțarea corespunzătoare a plantelor. Datorită obținerii caracteristicilor morfologice dorite ale fiecărei specii sau varietății, cum ar fi culoarea, înălțimea și forma, poate fi asigurată.

ETAPA 2 cuprinde teste de verificare detaliată în condiții de laborator. Cu ajutorul echipamentului de înaltă calitate de către personalul înalt calificat, furnizorii noștri efectuează anual peste 30 000 de verificări de calitate. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse proceselor tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și testarea din nou.

ETAPA TREI începe cu însămânțarea semințelor în anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie menținute la un nivel adecvat. Simultan, identitatea varietală a fiecărei specii este verificată în această etapă.

ETAPA FOUR se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea, cu scroafă.

Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și au finalizat toate etapele de control necesare cu culori în zbor.

Premii și premii

Semințele pe care le vindem sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor și au câștigat multe premii. Semințele noastre au câștigat numeroase medalii de aur și distincții pentru calitatea lor înaltă. Lumea Florilor a fost, de asemenea, onorată pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii au fost: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FARMARUL ANULUI (2014).

În plus, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS" timp de doi ani la rând.

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințele de cea mai înaltă calitate. Ținând cont de eforturile pe care le facem zilnic, vă rugăm să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea a îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Oferim ajutor prin împărtășirea semănătorilor corecte și actualizate și a informațiilor în creștere, cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care nu au fost cultivate în condiții adecvate pentru speciile date.