Produk popular Produk ini dibeli terakhir 1 minit yang lalu.
  • 12,000.00 ₽ Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Cucamber "Cornichon de Paris" - sesuai untuk acar - 70 biji - Cucumis sativus - benih

Harga lama: 205.21 
133.33 
Anda menyimpan: 71.88  (35%)
Promosi berakhir 2020-08-13
Promosi berakhir
003544
Dalam stok
+

Cucamber adalah tumbuhan bermusim tidak bermulut. Ia boleh digunakan dalam banyak cara - dari hirisan hijau segar atau udang untuk acar dalam balang. Setiap tukang masak yang dihormati mempunyai resipi sendiri, tetapi semua bersetuju bahawa cucambers yang berkualiti sangat penting. Varieti yang disampaikan adalah sesuai untuk jeruk dan jagung lain.

"Cornichon de Paris" adalah pelbagai cucamber yang semua gourmets akan mengagumi. Ia tergolong dalam jenis pertengahan awal. Buahnya pendek dan padat dan harus dituai apabila mereka mencapai 3 hingga 5 cm panjang. Kulit hijau longgar dilindungi oleh ketuat tebal. Buah tidak menunjukkan kecenderungan untuk menguning dengan masa. Sangat halus, berair dan renyah dalam rasa mereka sesuai dengan idealnya ke dalam balang. Mereka mengekalkan semua rasa dan tekstur mereka walaupun selepas penapisan. Mereka boleh disimpan walaupun sepanjang musim sejuk.

Cucambers menyediakan banyak kemungkinan masakan. Setiap buku masak termasuk sekurang-kurangnya beberapa resipi untuk jeruk. Rasa dan aroma bergantung kepada rempah dan tambahan. Cucambers boleh dipelihara secara keseluruhan, potong batang, dihiris atau potong dalam kuarters. Pengadun Mustard dengan lada panas dan bawang segar menjadi semakin popular pada hari-hari ini. Cornichons adalah sesuai untuk hidangan daging, kedua-duanya sejuk dan panggang. Rempah-rempah dari cucumer aromatik lurus dari balang akan memperkaya sandwich yang disediakan pada musim sejuk. Sos krim buatan sendiri yang dibuat dari cucambers jeruk terpilih pujian telur, ikan dan hidangan daging sejuk. Cornichon jeruk adalah tambahan yang disegarkan dan segar ke menu harian anda semasa musim luruh dan musim sejuk.

Cucam adalah sayuran bermusim kedua yang paling dibeli di Eropah selepas tomato. Walaupun penanaman mereka memberikan beberapa masalah, cucambers ditanam secara meluas di taman rumah kami. Cucamber harus disemai ke dalam tanah dalam kumpulan atau baris dekat pertengahan Mei, apabila risiko frosts tanah hilang. Tumbuh-tumbuhan ini lebih suka menyejukkan, dengan cepat memanaskan laman web dengan tanah beralkali, alkali. Jangan lupa untuk menghirup air secara teratur dengan suam-suam kuku, tidak pernah sejuk, air. Laman penanaman cambamber juga perlu disapu dan disenyawakan.

Kami menggalakkan anda membeli biji cornichon cucamber daripada "Cornichon de Paris" -berbagai.

Satu beg mengandungi 2 g biji dan disertakan dengan maklumat umum tentang tumbuhan dan kaedah yang semakin berkembang.

  • Berat: 2 g
  • Penggunaan: acar, mengekalkan
  • Borang tumbuhan: tahunan
  • Tapak: cerah, dan hangat dengan tanah beralkali humus


Kira-kira 70 biji (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - telah berniaga selama lebih dari satu dekad dan dari awal lagi kami telah membuat kualiti produk kami menjadi keutamaan. Sepanjang tahun kami telah menyampaikan barang berkualiti terbaik kepada puluhan ribu pelanggan dari seluruh dunia. Kepuasan mereka membuktikan bahawa kami memilih cara yang betul.

Semua benih yang kami jual adalah tertakluk kepada pemeriksaan kawalan kualiti pelbagai peringkat dan hanya kemudiannya dibungkus dengan teliti dan dihantar. Produk kami telah dianugerahkan pelbagai sijil dan mematuhi piawaian tertinggi Kesatuan Eropah. Pekerja kami adalah tukang kebun yang berpengalaman yang lebih gembira menjawab setiap pertanyaan anda.

Di manakah benih kita datang?

Semua biji yang dijual di kedai kami datang dari pengeluar terbaik dari seluruh Kesatuan Eropah. Terima kasih kepada kerjasama yang panjang dengan mereka, kami dapat membangunkan keadaan menyimpan dan penghantaran yang paling mencukupi, menjamin bahawa anda sentiasa menerima batch biji segar dan teliti yang diuji. Pengecualian orang tengah dari keseluruhan proses bukan sahaja memungkinkan kita untuk mengelakkan penghantaran benih yang sudah lama terlalu lama di rak gudang, tetapi juga memastikan harga yang paling menarik untuk produk berkualiti tinggi.

Proses kawalan kualiti

Semua benih kami mesti lulus proses kawalan kualiti empat peringkat.

Tahap pertama bermula dengan pilihan pemilihan yang teliti. Daripada kita meneruskan mengawal tanaman mereka, pengeluar asing tidak dikecualikan daripada proses kawalan kualiti. Tumbuhan diperiksa pada setiap peringkat perkembangan mereka: apabila mereka mula tumbuh, semasa mekar dan apabila mereka mula menghasilkan buah (biji). Pada peringkat ini perkara yang paling penting adalah untuk memastikan jarak yang betul dari tumbuh-tumbuhan. Terima kasih kerana memperoleh ciri-ciri morfologi yang dikehendaki bagi setiap spesies atau varieti tertentu, seperti warna, ketinggian dan bentuk, dapat dipastikan.

Tahap dua terdiri daripada ujian pengesahan terperinci dalam keadaan makmal. Dengan menggunakan peralatan berkualiti tinggi oleh kakitangan yang berkelayakan, pembekal kami melakukan lebih daripada 30 000 pemeriksaan kualiti setiap tahun. Benih yang tidak memenuhi keperluan kami adalah tertakluk kepada proses penapisan teknologi, termasuk pengeringan, pembersihan, peningkatan dan pengujian lagi.

Peringkat tiga bermula dengan menanam benih dalam plot kawalan terpilih. Dengan cara itu, kita memperoleh maklumat berharga yang tepat mengenai percambahan mereka yang mesti dikekalkan pada tahap yang sesuai. Pada masa yang sama, identiti varieti setiap spesies diperiksa pada peringkat ini.

Peringkat empat berlaku di gudang kami dan terdiri daripada menghapuskan biji-bijian yang telah disimpan terlalu lama di rak kami dan menggantikannya dengan kumpulan baru. Setiap pakej dicap dengan nombor kumpulan yang unik dan juga dengan sow-by-date.

Keempat peringkat yang digabungkan membolehkan kita menyatakan dengan yakin bahawa benih yang kami sampaikan mematuhi piawaian tertinggi dan telah menyelesaikan semua peringkat kawalan yang diperlukan dengan warna terbang.

Hadiah dan anugerah

Benih-benih yang kami jual telah diiktiraf secara meluas untuk kualiti mereka dan telah memenangi banyak anugerah. Benih kami memenangi pingat emas dan perbezaan untuk kualiti tinggi mereka. World of Flowers juga dihormati kerana pendekatan inovatifnya.

Antaranya ialah: INOVASI TOP (Jun 2015), GOLD MEDAL AT THE POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), PEMIMPIN KUALITI PENGGUNA (2014), PELAWAT TAHUN (2014).

Di samping itu, kami juga telah dianugerahkan sijil "IDEAL BUSINESS" selama dua tahun berturut-turut.

Percambahan

Kami komited untuk menjual hanya benih berkualiti tinggi. Dengan mengambil kira usaha yang kita buat setiap hari, sila juga ambil perhatian bahawa tumbuh-tumbuhan adalah organisma hidup dan percambahan dan pertumbuhan mereka bergantung pada banyak faktor, seperti suhu, jenis tanah, kelembapan dan frekuensi dengan itu disiram, menyemai masa dan keadaan, gunakan baja dan agen perlindungan tumbuhan (racun perosak), serta keadaan cuaca dan iklim. Kami menyediakan bantuan dengan berkongsi maklumat penyebaran dan perkembangan yang tepat dan terkini, namun, kita tidak boleh bertanggungjawab terhadap tumbuhan yang tidak ditanam dalam keadaan sesuai untuk spesies tertentu.