• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Denevér doboz - barna -

Régi ár: 5,284.55 Ft
3,963.64 Ft
Megtakarítás: 1,320.91 Ft (25%)
A promóció véget ér 2020-08-04
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 8
014779
Készleten
+

Sokkal több van a denevérdobozban, mint pusztán érdekes kerti dekoráció. Segít ezeknek a kisméretű (legalább európai körülmények között) emlősöknek a durva időszakok túlélésében. A denevérek a legnagyobb szövetségeseink a szúnyogokkal való soha véget nem érő harcban, ezért érdemes biztosítani nekik kényelmes helyet a kertben, így velük szeretnének élni. Egy ilyen denevérdoboz ideiglenes menedéket biztosít ezeknek az emlősöknek az állandó rejtekhelyükhöz vezető úton. Ne feledje, hogy a denevérek gyakran foglalkoznak madárházakkal keltetési időben, júniusban és júliusban. Ennek mindkét fél számára negatív következményei vannak. A madaraknak nincs szokásos otthonuk, és a denevérek sérülést vagy akár halált is okozhatnak a nem megfelelő belépési lyukak miatt. A denevérdobozok felszerelése a kertben jelentősen növeli esélyét a denevérek kolónia felállítására.

Ez az online áruházban elérhető professzionális denevérdoboz téglalap alakú. A bejárati nyílás a doboz alján található. Közelében van egy kis tábla bevágásokkal, amelyek megkönnyítik a dobozba való belépést. Kiváló minőségű fenyőfából készültek. Két fém retesznek köszönhetően stabilan felszerelhető. Barna impregnáló festékkel festették. Kiváló helyet biztosít a denevéreknek az utódok szaporodására és nevelésére.

Helyezze a denevérdobozt olyan helyre, ahol nincs eső és erős szél-széllökés. Akassza 3–5 méter magasan a föld felett olyan helyre, ahová a ragadozók nem férhetnek hozzá. Válasszon olyan helyet, amely napfénynek van kitéve, lehetőleg déli irányban. A bejárati nyílásnak jól láthatónak kell lennie.

Az összes denevérfajt a legtöbb európai ország törvény védi. Egy új doboz felszerelése esetén megbízható szövetségeseket nyer a rovarok elleni küzdelemben, és segít megsokszorozni ezen emlősök populációját.

Méretek: 46 x 25 x 11 cm

Szín: barna

  • Magasság: 46 cm
  • Szélesség: 25 cm
  • Mélység: 11 cm
  • Anyaga: fenyőfa