• $170.00 Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Denevér doboz - barna -

$16.23
A vásárlók száma: 13
014779
Készleten
+

Sokkal több van a denevérdobozban, mint pusztán érdekes kerti dekoráció. Segít ezeknek a kisméretű (legalább európai körülmények között) emlősöknek a durva időszakok túlélésében. A denevérek a legnagyobb szövetségeseink a szúnyogokkal való soha véget nem érő harcban, ezért érdemes biztosítani nekik kényelmes helyet a kertben, így velük szeretnének élni. Egy ilyen denevérdoboz ideiglenes menedéket biztosít ezeknek az emlősöknek az állandó rejtekhelyükhöz vezető úton. Ne feledje, hogy a denevérek gyakran foglalkoznak madárházakkal keltetési időben, júniusban és júliusban. Ennek mindkét fél számára negatív következményei vannak. A madaraknak nincs szokásos otthonuk, és a denevérek sérülést vagy akár halált is okozhatnak a nem megfelelő belépési lyukak miatt. A denevérdobozok felszerelése a kertben jelentősen növeli esélyét a denevérek kolónia felállítására.

Ez az online áruházban elérhető professzionális denevérdoboz téglalap alakú. A bejárati nyílás a doboz alján található. Közelében van egy kis tábla bevágásokkal, amelyek megkönnyítik a dobozba való belépést. Kiváló minőségű fenyőfából készültek. Két fém retesznek köszönhetően stabilan felszerelhető. Barna impregnáló festékkel festették. Kiváló helyet biztosít a denevéreknek az utódok szaporodására és nevelésére.

Helyezze a denevérdobozt olyan helyre, ahol nincs eső és erős szél-széllökés. Akassza 3–5 méter magasan a föld felett olyan helyre, ahová a ragadozók nem férhetnek hozzá. Válasszon olyan helyet, amely napfénynek van kitéve, lehetőleg déli irányban. A bejárati nyílásnak jól láthatónak kell lennie.

Az összes denevérfajt a legtöbb európai ország törvény védi. Egy új doboz felszerelése esetén megbízható szövetségeseket nyer a rovarok elleni küzdelemben, és segít megsokszorozni ezen emlősök populációját.

Méretek: 46 x 25 x 11 cm

Szín: barna

  • Magasság: 46 cm
  • Szélesség: 25 cm
  • Mélység: 11 cm
  • Anyaga: fenyőfa

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.

$2.98 $3.98
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
$3.53 $4.71
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
-25%
$4.28 $5.71
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
$3.69 $4.91
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
-25%
$4.06 $5.42
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
$3.53 $4.71
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető