• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Epermag

Az édes, lédús, vörös gyümölcsök minden kedvelőjének ajánljuk az állatokat. A magvak kiváló minőségű és csírázási képességgel bírnak, mert csak bizonyított termelőkből származnak. Ez lehetővé teszi a sikeres kultúrát, amely gazdag termést eredményez, feltéve, hogy természetesen megfelelő feltételeket tartanak fenn és megfelelő gondozási intézkedéseket hoznak.

Az eper a vad eper leszármazottja. A vad chilei eper és a szűz erdei eper átkeléséből származik. Rengeteg tápanyagot tartalmaz, különösen a C-vitamin esetében. A szamóca magasabb, mint a citrom. A szamócák tökéletesen illeszkednek a lekvárokhoz, a marmoládákhoz, a kompótokhoz, és nagyszerűen kiegészítik számos desszertet és húskészítményt. Gyógyászati értéket is mutatnak, mivel csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet, javítják a haj állapotát, megakadályozzák a cukorbetegséget, hatnak a vírusellenes és diuretikus hatásra, valamint javítják az emésztőrendszer működését.

Kerti áruházunkban több eperfajta magját találjuk. Különösen ajánljuk a „Tresca” fajtát, amely kiemelkedik a rendkívül hosszú gyümölcsötartammal - júniustól az első őszi fagyig. Közepes méretű, ízletes, lédús bogyókat termel. Az is fontos, hogy nem csírázik sok stolont. A „Temptation” fajta is megérdemli a figyelmet. Konténerekben termeszthető és hosszú, csúszó hajtásokat alakít ki, amelyeken piros, édes gyümölcs jelenik meg nyáron. Ne veszítsen időt és válassza ki a kedvenc eperfajtáinak magjait, és tegye a kertészeti készségeket a tesztre.