• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Fű ollók

A fűnyírók egy kicsi, de rendkívül hasznos eszköz. Kiválóan alkalmasak a gyep formálására és gondozására nehezen hozzáférhető helyeken, valamint a kis sövény gallyak metszéséhez is. A készülékeket speciálisan profilolták, hogy biztonságos és kényelmes vágást lehessen végezni sík felületeken.

A fűnyírók felépítése rendkívül fontos, nemcsak a feladatok fajtája miatt. Ennek az eszköznek kényelmesen használhatónak, meglehetősen könnyűnek és kiváló minőségű anyagokból kell készülnie, amelyek garantálják azok tartósságát. Különböző modellek érhetők el a piacon, az egyszerű kézi működtetésű modellektől az akkumulátorral működő termékekig. Némelyikük emellett hosszabbító karral (rúd) van felszerelve. Ez az opció lehetővé teszi a fű levágását álló helyzetben, ami jelentősen javítja a munka kényelmét és kiküszöböli a stresszt, amelyet a gerince egyébként nézne szembe. Boltunkban forgó pengékkel ellátott ollók is találhatók. Az ideális eredmények elérése érdekében még pontosabban meg lehet vágni az összes pálmát. A olló fogantyúinak ergonomikusnak és jól a kézben kell lennie. A pengék vitathatatlanul a készülék legfontosabb részét képezik. Javasoljuk, hogy élesek és rozsdamentes acélból készüljenek. Ezért javasoljuk a Fiskars ollót az egyedülálló szervórendszerrel. Ez a technológia biztosítja a kiváló vágási eredményeket és megakadályozza a vágott fű összerakódását a pengék között. Ez és még sok más gyepápolási termék a Kerti magvető piacon elérhető. Minden pázsit szerelmese elégedetten hagyja webhelyünket - nézzen meg, nézd meg magad!

Meghívjuk Önt, hogy járjon be más termékkategóriákon, és válasszon kiváló termékeket meglepően megfizethető áron. Garantálva van elégedettsége és gyors szállítása a világ minden sarkába. Fektessen be bevált pázsitápolási megoldásokba, és élvezze a kifogástalan pázsitot, amely gyorsan otthona kirakatává válik!