• 19,900.00 din Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
  πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Fainbow ροζ - επιλογή ποικιλία? Κίνα ροζ - 1100 σπόρους - Dianthus chinensis - σπόροι

Παλιά τιμή: 328.33 din
213.33 din
Κερδίζετε: 115.00 din (35%)
Η προώθηση τελειώνει 2020-08-11
Η προώθηση τελειώνει
003528
Μη Διαθέσιμο

Η επιλογή ποικιλίας ροζ φούσκα (Dianthus chinensis) θα προσελκύσει όλους τους ερασιτέχνες από ελαφρώς συγκρατημένες, αλλά χαρούμενα πολύχρωμα καλοκαιρινά λουλούδια. Η επιλογή περιλαμβάνει σπόρους από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες ροζ φινταρίσματος με μονή και ημι-διπλή ανθοφορία. Τα φυτά φθάνουν σε ύψος 10 έως 30 cm, σχηματίζοντας μάλλον συμπαγή, όρθια τούφες που ανθίζουν από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο. Τα λουλούδια έχουν διάμετρο 3 - 8 cm και παίρνουν διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου και ροζ με λευκές ενδείξεις. Είναι συνήθως δίχρωμο ή τρίχρωμο και εμφανίζουν διακοσμητικές κουκίδες και ραδόνια σε πέταλα.

Η Κίνα ροζ, όπως συνήθως ονομάζεται αυτή η ανθοφορία, μπορεί να καλλιεργηθεί ως ετήσιο φυτό σε σύνορα ή σε εξωτερικούς χώρους. Οι σπόροι σπέρνονται απευθείας την άνοιξη (δεύτερο μισό του Απριλίου) ή σε μια δροσερή εστία (Μάρτιος). Τα είδη που προσφέρονται εδώ ξεχνούν τα χουμικά, διαπερατά, όχι πολύ ξηρά εδάφη σε ηλιόλουστες περιοχές. Οι όρθιοι μίσχοι του που τελειώνουν με λουλούδια μπορούν να κοπούν για φρέσκες ανθοδέσμες, καθώς διατηρούν την εμφάνισή τους σε ένα γεμάτο νερό αγγείο για αρκετό καιρό.

Κάθε συσκευασία περιέχει 0,5 g σπόρων επιλογής ποικιλίας καρφίτσας. Οι αναπτυσσόμενες οδηγίες και η ημερομηνία σποράς περιλαμβάνονται στις πληροφορίες προϊόντος.

 • Βάρος: 0,5 g
 • Ύψος: 10 - 30 εκ
 • Χρήση: διακοσμητικά σύνορα, όπως κομμένα λουλούδια
 • Περίοδος άνθισης: Ιούλιος - Οκτώβριος
 • Φόρμα ανάπτυξης: συμπαγείς, όρθιες τούφες
 • Χρώμα λουλουδιών: κόκκινο, ροζ με λευκές ενδείξεις, συχνά δίχρωμο ή τρίχρωμο
 • Βλάστηση μορφή: πολυετή, συχνά καλλιεργούνται ως ετήσια
 • Τύπος λουλουδιού: μονό και ημι-διπλό
 • Τοποθεσία: ηλιόλουστο; υγρό, διαπερατό, όχι πολύ ξηρό έδαφος


Περίπου 1100 σπόροι (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από μία δεκαετία και από την αρχή έχουμε καταστήσει την ποιότητα των προϊόντων μας κορυφαία προτεραιότητα. Καθ 'όλη τη διάρκεια των χρόνων έχουμε παραδώσει τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο. Η ικανοποίησή τους αποδεικνύει ότι είχαμε επιλέξει τον σωστό δρόμο.

Όλοι οι σπόροι που πωλούμε υπόκεινται σε ελέγχους ελέγχου πολλαπλών επιπέδων και μόνο τότε συσκευάζονται και αποστέλλονται προσεκτικά. Τα προϊόντα μας έχουν λάβει πολλά πιστοποιητικά και συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι εργαζόμενοι μας είναι έμπειροι κηπουροί που είναι ευτυχείς να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Από πού προέρχονται οι σπόροι μας;

Όλοι οι σπόροι που πωλούνται στο κατάστημά μας προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χάρη σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους, καταφέραμε να αναπτύξουμε τις καταλληλότερες συνθήκες αποθήκευσης και αποστολής, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε πάντα φρέσκα και προσεκτικά δοκιμασμένα παρτίδες σπόρων. Ο αποκλεισμός των μεσάζοντων από την όλη διαδικασία όχι μόνο μας επιτρέπει να αποφύγουμε την αποστολή ενημερωμένων σπόρων που θα μπορούσαν να βρεθούν πολύ καιρό σε ένα ράφι αποθήκης, αλλά και την πιο ελκυστική τιμή για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας

Όλοι οι σπόροι μας πρέπει να περάσουν μια διαδικασία ελέγχου ποιότητας τεσσάρων σταδίων.

Το πρώτο στάδιο ξεκινά με προσεκτική επιλογή των προμηθευτών. Από ό, τι προχωρούμε στον έλεγχο των καλλιεργειών τους, οι ξένοι παραγωγοί δεν αποκλείονται από τη διαδικασία ελέγχου ποιότητας. Τα φυτά ελέγχονται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους: όταν αρχίζουν να αναπτύσσονται, κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και όταν αρχίζουν να φέρονται καρποί (σπόροι). Σε αυτό το στάδιο, το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η σωστή απόσταση των φυτών. Χάρη σε αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί η επίτευξη των επιθυμητών μορφολογικών χαρακτηριστικών κάθε συγκεκριμένου είδους ή ποικιλίας, όπως το χρώμα, το ύψος και το σχήμα.

Το δεύτερο στάδιο αποτελείται από λεπτομερείς δοκιμές επαλήθευσης σε εργαστηριακές συνθήκες. Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής ποιότητας από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι προμηθευτές μας εκτελούν περισσότερους από 30 000 ελέγχους ποιότητας ετησίως. Οι σπόροι που δεν πληρούν τις απαιτήσεις μας υπόκεινται σε τεχνολογικές διεργασίες καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένης της ξήρανσης, καθαρισμού, αναβάθμισης και δοκιμής.

Το τρίτο στάδιο ξεκινά με σπορά σπόρων σε επιλεγμένα σημεία ελέγχου. Με αυτό τον τρόπο αποκτάμε πολύτιμες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη βλάστησή τους που πρέπει να διατηρηθούν σε κατάλληλο επίπεδο. Ταυτόχρονα, η ταυτότητα της ποικιλίας κάθε είδους ελέγχεται σε αυτό το στάδιο.

Το τέταρτο στάδιο πραγματοποιείται στις αποθήκες μας και αποτελείται από την εξάλειψη των σπόρων που έχουν αποθηκευτεί για πάρα πολύ καιρό στα ράφια μας και την αντικατάστασή τους με νέες παρτίδες. Κάθε πακέτο είναι σφραγισμένο με ένα μοναδικό αριθμό παρτίδας και επίσης με το χοιρομέρι κατά ημερομηνία.

Και οι τέσσερις βαθμίδες μας επιτρέπουν να δηλώσουμε με σιγουριά ότι οι σπόροι που παραδίδουμε συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα και έχουν ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα στάδια ελέγχου με πτητικά χρώματα.

Βραβεία και βραβεία

Οι σπόροι που πωλούμε αναγνωρίζονται ευρέως για την ποιότητά τους και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία. Οι σπόροι μας κέρδισαν πολλά χρυσά μετάλλια και διακρίσεις για την υψηλή τους ποιότητα. Ο κόσμος των λουλουδιών τιμήθηκε επίσης για την καινοτόμο προσέγγισή του.

Μεταξύ αυτών των βραβείων υπήρξαν: TOP INNOVATION (Ιούνιος 2015), ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ POZNAN (2015), LEADER ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (2014), ΓΕΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (2014).

Επιπλέον, μας έχει απονεμηθεί το πιστοποιητικό "IDEAL BUSINESS" για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Βλάστηση

Δεσμευόμαστε να πουλάμε μόνο σπόρους υψηλής ποιότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά, σημειώστε ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και η βλάστηση και η ανάπτυξή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, ο τύπος εδάφους, η υγρασία και η συχνότητα με την οποία ποτίζονται, ο χρόνος και οι συνθήκες σποράς, η χρήση των λιπασμάτων και των φυτοπροστατευτικών παραγόντων (φυτοφάρμακα), καθώς και τις καιρικές και κλιματικές συνθήκες. Παρέχουμε βοήθεια, μοιράζοντας την ακριβή και επικαιροποιημένη σπορά και αυξανόμενες πληροφορίες, ωστόσο δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για τα φυτά που δεν καλλιεργήθηκαν σε συνθήκες κατάλληλες για συγκεκριμένα είδη.