• 19,900.00 din Voit saada ilmaisen toimituksen
  sinun täytyy sijoittaa vähintään

Fainbow vaaleanpunainen - lajikkeiden valinta; Kiina vaaleanpunainen - 1100 siemeniä - Dianthus chinensis - siemenet

Norm. hinta: 328.33 din
213.33 din
Alennus: 115.00 din (35%)
Kampanja päättyy 2020-08-11
Kampanja päättyy
003528
Ei varastossa

Fainbow-vaaleanpunainen (Dianthus chinensis) -lajivalikoima houkuttelee kaikkia hieman hillittyjen, mutta iloisesti värikkäiden kesäkukka-asetelmien amatöörejä. Valikoima sisältää suosituimpien vaaleanpunaisen lajikkeiden siemeniä, joissa on yksi- ja osittain kaksinkertainen kukinta. Kasvit saavuttavat 10–30 cm: n korkeuden ja muodostavat melko pienikokoisia, pystysuoria tuftejä, jotka kukkivat heinäkuusta lokakuuhun. Kukat ovat halkaisijaltaan 3 - 8 cm, ja niissä on eri sävyjä punaisella ja vaaleanpunaisella valkoisella merkillä. Ne ovat yleensä kaksivärisiä tai kolmivärisiä, ja ne näyttävät terälehdillä koristeellisia pisteitä ja rivejä.

Kiina vaaleanpunainen, koska tätä kukinta-alaa kutsutaan yleisesti, voidaan kasvattaa vuotuisena kasveina rajalla tai konttien ulkopuolella. Siemenet kylvetään suoraan keväällä (huhtikuun toisella puoliskolla) tai viileään kuumakaivoon (maaliskuu). Tarjotut lajit mieluummin miellyttävät, läpäisevät, eivät liian kuivat maaperät aurinkoisilla paikoilla. Sen pystysuuntaiset kukat, jotka päättyvät kukkiin, voidaan leikata tuoreille kukkakimppuille, koska ne säilyttävät ulkonäön vedellä täytetyssä maljakossa melko pitkään.

Kukin pakkaus sisältää 0,5 g fainbow-pin-lajikkeen siemeniä. Kasvatusohjeet ja kylvöpäivämäärä sisältyvät tuotetietoihin.

 • Paino: 0,5 g
 • Korkeus: 10 - 30 cm
 • Käytä: koriste - reunat, leikattu kukka
 • Kukinta: heinä-lokakuu
 • Kasvumuoto: kompakti, pystyt tufit
 • Kukkien väri: punainen, vaaleanpunainen, valkoiset merkinnät, usein kaksisävyiset tai kolmiväriset
 • Kasvillisuus: monivuotinen, usein kasvanut vuosittain
 • Kukkatyyppi: single- ja semi-double
 • Sivusto: aurinkoinen; herkkä, läpäisevä, ei liian kuiva maaperä


Noin 1100 siementä (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.