Priljubljen izdelek Ta izdelek je bil nazadnje kupljen pred 5 minuto.

Floreo - Profesionalno gnojilo za cvetne čebulice Planta - 250 g -

4.13
011240
Na zalogi
+

Floreo - Profesionalno gnojilo za cvetlične čebulice Floreo je namenjeno za negovanje vseh vrst rastlin čebulnic. Tukaj zagotavljajo tulipane, kroke, narcis, hijacinte, lilije, gladiole in številne druge trajnice s pravo dopolnilo. To večkomponentno gnojilo vsebuje vsa makrohranila in je obogateno z mikrohranili, vključno z magnezijem, ki so potrebna za zdravo rast, razvoj in obilno, dolgo cvetenje zadevnih rastlin. Redno gnojenje zagotavlja pravilno rast čebulnic, kar omogoča rastlinam, da dobro prezimijo, bujno rastejo in prijetno cvetijo v naslednji sezoni.

To je vodotopno večkomponentno gnojilo. Kristalna oblika omogoča enostavno pripravo raztopine. To enostavno za uporabo in učinkovito gnojilo je treba rastlinam napajati z zalivanjem v celotnem vegetacijskem obdobju. Omogoča vam kombiniranje zalivanja z gnojenjem in tako prihranite čas. Gnojenje je še posebej pomembno v času cvetenja. Naš izdelek je primeren tudi za negovanje rastlin, gojenih v posodah. Vsebuje niz dobro prebavljivih spojin, zato jih je mogoče uporabiti za nujno negovanje šibkejših, prej zanemarjenih rastlin.

Eno pakiranje vsebuje 250 g gnojila za cvetlične čebulice Floreo - Planta, pa tudi najboljši datum in podrobna navodila za uporabo.