Gjødselfaner

Gjødselfliker hører til det mest praktiske blant de nyeste potteplantegjødslingsløsningene. De hadde blitt brukt i fiskehold tidligere, men fikk mer og mer popularitet blant elskere av hjemmeplanter. Konsentrert mineralgjødsel med flere komponenter i form av en løselig flik inneholder alt en plante trenger for å utvikle seg ordentlig. Du trenger bare å ta ett stykke ut av pakken, presse det i jorden - og det er alt! Bordet vil gradvis oppløses etter hver vanning og berike jorden med alle nødvendige næringsstoffer. En fane av det presenterte produktet vil mate anlegget i nesten seks måneder!

Hvis du leter etter praktiske og raske vedlikeholdsmetoder for potteblomster, har du kommet til rett sted: vi tilbyr førsteklasses produkter i kategorien gjødsel. De tilbyr et flott alternativ for de populære pinnene og piggene du bruker mens du tar vare på orkideene dine. Faner står for et godt pris-verdi-forhold og rekordeffektivitet. Prøv dem, og du trenger ikke ytterligere bekreftelse. Vi anbefaler blant annet Biopon gjødselfaner med vitaminer for planter med prydløvverk, blomster og de som er svekket av skadedyr og sykdommer.

Produkter som tilbys i denne kategorien, varierer i næringsforhold og kan derfor tilfredsstille spesifikke krav til bestemte plantegrupper. Biopon gjødselfaner sikrer høyere plantevitalitet (takket være B-vitamininnhold stimulerer de rotutviklingen), vakkert løvverk og rik blomstring. Prøv alle sammen!

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr supereffektive, langvarige gjødselfliker til rimelige priser. Velg billig hjemlevering rett på døren og kjøp kvalitetsprodukter uten å forlate hjemmet. Vi ber deg ta en titt på andre produkter fra kategorien Gjødsel. Du vil alltid finne nødvendige varer på Garden Seeds Market. Se selv og bli med i rekkene til våre fornøyde kunder!

Det er ingen produkter i denne seksjonen