• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila za travnike, okužene z mahom

Gnojila za travnike, okužene z mahom, bodo rešila vse vaše težave z vdrto, zapuščeno trato, poraščeno z grdimi mahovimi šopi. Če iščete strokovno pomoč, da bi vaši trati povrnili lastno moč in debelino, izberite naša profesionalna gnojila za travo in hrano za trate, obogateno z mikrohranili. Med drugimi odličnimi izdelki priporočamo ciljno gnojilo za mahovne trate, substralno gnojilo za trate z mahom "Długotrwały Efekt" (dolgotrajni učinek) in agrecol Hortifoska (fosfor-kalijevo gnojilo za vrtne rastline) za trate z mahom. Vsi zgoraj omenjeni izdelki vsebujejo železo in jih je treba uporabljati z oddajanjem.

Naša gnojila za travnike, okužene z mahom, optimalno dopolnjujejo travo brez vihorja in spodbujajo njeno drgnjenje. Dodatek železa pomaga, da se znebite mahu, ki tekmuje z trato za vodo in hranila. Izdelki, ki so na voljo v naši trgovini, kažejo učinke 2 v 1: pognojijo zemljo in uničijo neželeni mah. Če dvomite o njihovi učinkovitosti, jih preizkusite in se prepričajte, kako učinkoviti so.

Gnojilo Florovit za mahovne trate, apneno-magnezijevo gnojilo za trate iz Targeta, Anty-Mech (proti mahu) iz podjetja Substral in druge produktivne izdelke, ki jih je mogoče enostavno nanašati v različnih velikostih, lahko tukaj kupite po presenetljivo konkurenčnih cenah. Preverite ali ugodne cene in z brezplačno dostavo na dom kupite vse vrste vrtnarskih izdelkov, orodja in opreme. Gojenje goste, smaragdno zelene, zdrave trate brez praznih lis in mahu je res enostavno s pravim gnojilom, uporabljenim v skladu s smernicami proizvajalca. Dostavili vam jo bomo do vaših vrat - samo dovolite nam, da vam pomagamo! Pojdimo po nakupih!