Priljubljen izdelek Ta izdelek je bil nazadnje kupljen pred 2 minuto.

Gnojilo za cvetove čebulice Sumin z makro- in mikrohranili - 1 kg -

5.23
010781
Na zalogi
+

Gnojilo za cvetove čebulice z makro- in mikrohranili vam bo omogočilo pravilno, temeljito skrb za rastline, ki rastejo na vašem vrtu. Uravnotežena sestava vam omogoča pravilno gnojenje vseh rastlin čebulnic, vključno s tulipani, gladioli in lilijami. Redna uporaba predstavljenega gnojila zagotavlja zdravo rast čebulic, podpira obilno cvetenje in izboljšuje velikost in obarvanost cvetov. Pravilno oplojene čebulice ostanejo v dobrem stanju, dobro prezimijo, zato bi vas lahko rastline v naslednji sezoni presenetile s svojo živahnostjo in lepim videzom.

Večkomponentno granulirano gnojilo ne zlepi in ne praši, zato je uporaba hitra in enostavna. Ta izdelek Sumin izstopa z odlično sestavo, visoko vsebnostjo fosforja, kalija in magnezija v zlahka prebavljivi obliki. Zaradi teh lastnosti se rastline dobro negujejo in rastejo zdravo. To gnojilo zagotavlja predano, postopno negovanje, kar olajša skrb za vaše rastline. Naše gnojilo za cvet čebulnice z makro- in mikrohranili je treba uporabiti pred sajenjem čebulic v zemljo.

Vsak paket vsebuje 1 kg gnojila za cvetove čebulice z makro- in mikrohranili. Na pakiranju so natisnjena podrobna navodila za uporabo in datum, ki je pred datumom uporabe.