• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Gödselflikar

Gödselflikar tillhör de mest praktiska bland de senaste gödslingslösningarna för krukväxter. De hade använts vid fiskehållning tidigare, men har blivit mer och mer populära bland älskare av hemväxter. Koncentrerat mineralgödsel med flera komponenter i form av en löslig flik innehåller allt som en växt behöver för att utvecklas ordentligt. Du behöver bara ta en bit ur förpackningen, pressa den i jorden - och det är allt! Bordet löses gradvis upp efter varje vattning och berikar jorden med alla nödvändiga näringsämnen. En flik av den presenterade produkten skulle mata växten i nästan sex månader!

Om du letar efter bekväma och snabba underhållsmetoder för krukväxter har du kommit till rätt ställe: vi erbjuder högkvalitativa produkter i kategorin gödselmedelflik. De erbjuder ett utmärkt alternativ för de populära pinnarna och spikarna som du använder när du tar hand om dina orkidéer. Flikar står för ett bra pris-värde-förhållande och rekordeffektivitet. Testa dem och du behöver ingen ytterligare bekräftelse. Vi rekommenderar bland annat Biopon Fertilizer Tabs with Vitamins för växter med prydnadsblad, blommor och de som försvagats av skadedjur och sjukdomar.

Produkter som erbjuds i denna kategori skiljer sig åt i näringsämnen och kan därför uppfylla specifika krav för vissa växtgrupper. Biopon-gödselflikar säkerställer högre växtkänsla (tack vare B-vitamininnehållet stimulerar de rotutvecklingen), vackert lövverk och riklig blommande. Testa dem alla!

Vår trädgårdshandel online erbjuder supereffektiva, långvariga gödselflikar till överkomliga priser. Välj den billiga hemleveransen direkt till din dörr och köp kvalitetsprodukter utan att lämna hemmet. Vi inbjuder dig att ta en titt på andra produkter från kategorin Gödselmedel. Du hittar alltid nödvändiga varor på vår Garden Seeds Market. Se själv och gå med i våra nöjda kunder!