• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Grijači na suncobranima

Grijači na suncobranima omogućit će vam produženje sezone opuštanja na otvorenom za nekoliko mjeseci. Ovi praktični uređaji koji se lako koriste najbolje su rješenje za ljubitelje vrta i parcela - s njima ćete vrtnu zabavu moći organizirati već u studenom.

Grijač suncobrana za vanjsku upotrebu odaje ugodnu toplinu nekoliko metara dalje od njega. Kupit ćete čvrste, provjerene modele po konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini. Pogledajte samo grijač na suncobran Terrace, napravljen od čelika obloženog čekićem. Možete ga smjestiti na balkon, terasu ili na svoje omiljeno mjesto za opuštanje u vrtu. Ovaj čvrst i pažljivo proizveden uređaj omogućit će vam povećanje temperature do 28 ° C! Ovaj prijenosni grijač predstavlja veliko ulaganje za vlasnike restorana, kafića i pubova, jer vam omogućuje da iskoristite vrtove i terase u rano proljeće i kasnu jesen. Da biste saznali više o tehničkim specifikacijama proizvoda, kliknite na njegovo ime ili sliku i pročitajte detaljan opis. U našoj trgovini kupujete samo kvalitetne, provjerene proizvode!

Preporučujemo vam da saznate više o našoj ponudi grijača na suncobranima. Iskoristite tehnologiju bez preplaćivanja. Svakako ćete biti zadovoljni!