• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Gyep gereblye

Online kerti áruházunkban megfizethető áron kínálunk erős fűnyírókat. Ha nem biztos benne, hogy milyen gerendák lehetővé teszik a takarmány biztonságos eltávolítását a gyepéből, ne habozzon tovább, és tudjon meg többet ajánlatunkról! Felkérjük, hogy keresse meg a termék alkategóriáját!

A gyep gereblye eltér a lehullott levelek gereblyézéséhez használt gereblyektől. Ha olyan eszközre van szüksége, amely eltávolítja a nádfedelet a zöldből, válasszon egy vastag, erős, szélesen beállított és hosszú tüskés eszközt. Az alább bemutatott összes modell lehetővé tenné a lerakott fű eltávolítását a pázsitról, anélkül, hogy megsértené a szerkezetét, és nem tudná elrontani a fűgyököket a gyökérrel. Kínálunk többek között acél gyepszalmát 16 tüskével, 130 cm hosszú fa nyéllel. A széles fej, optimálisan profilos tüskékkel biztosítja a gyors és hatékony munkát, míg a hosszú, könnyű fogantyú kényelmesen használható még időigényes kerti munkák során is. Nézze meg más termékeinket is!

A Kertmagmag-piac lehetővé teszi prémium minőségű kerti szerszámok beszerzését bizonyított, legjobb gyártóktól. Szilárd és megfizethető fűnyíróink az elkövetkező években kiszolgálják Önt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye igénybe a költséghatékony házhozszállítást és vigyázzon a kert jobb munkavégzésére. Mindig szívesen látjuk online áruházunkban!