Hagekister og bokser

Hagekister og bokser er praktiske og estetiske oppbevaringsløsninger for gjenstander som kan være nødvendig under avslapning i hagen og på en balkong. Høres interessant ut? Bla gjennom tilbudet vårt! Du vil ikke finne så vakre kister andre steder!

Hvis du er en heldig eier av rottingmøbler, anbefaler vi den 310-liters antracittgrå Boxe Rato-kisten til hager, balkonger og terrasser, som vil utfylle ditt hagesystem. Den høye kapasiteten til den modellen vil sikre tilstrekkelig plass til oppbevaring av tepper, puter, matter og annet tilbehør. Hvis du søker etter en mindre modell, kan du bestille 290-liters Boxe Rato Plus-boksen som er litt mindre, men likevel ekstrem holdbar, mot riper og mot skader. Selv om containerne som tilbys her ligner naturlig rotting, trenger de ikke noen spesielle pleie-tiltak. Hvis du, av en tilfeldighet, foretrekker minimalistisk design fremfor å skjøte imitasjon, kan du kjøpe det 290-liters umbrune eller antracittgrå Boxe Board-brystet. Den glatte overflaten uten pyntegjenstander gjør den til et perfekt supplement for enhver hagesetting. Alle bokser som er tilgjengelige i vår butikk er lette, mobile og er utstyrt med tett lukkede lokk. Takket være ventilasjonshullene i veggene er de luftige, men beskytter innholdet effektivt mot regnet. Materialene produktene våre er produsert av er motstandsdyktige mot sollys, frost og deformeres ikke eller falmer utsatt for skiftende værforhold. Ikke glem at en hagekiste er en investering i mange år!

Handle online med den beste kundeopplevelsesgarantien. Vi tilbyr hjem og hage forsyninger og tilbehør som kommer fra kjente merkevarer. Bestill kurver, containere og hagekister til rimelige priser og spar enda mer takket være det gratis leveringsalternativet. Ikke gå glipp av den sjansen!