Suosittu tuote Tämä tuote on ostettu viimeksi 18 tunti sitten.
  • 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Jäävuorisalaatti - Great Lakes 118 - 1200 siemenet - Lactuca sativa L.

Norm. hinta: 2.49
1.86
Alennus: 0.62 (25%)
Kampanja päättyy 2020-02-29
Kampanja päättyy
008952
Varastotilanne
+

Jäävuorisalaatti "Lakesuca sativa" on tummanvihreä, myöhään päätynyt salaattilajike, joka saavuttaa viljelykyvyn noin 80 päivän kuluttua emakosta. Säännölliset, rikkaat kasvit ovat tämän lajikkeen tavaramerkki. "Suurten järvien 118" salaatti erottuu erinomaisesta ulkonäöstä ja laadusta. Se tuottaa erittäin suuria päät, joiden paino voi olla 1 - 1,2 kg. Ne ovat houkuttelevia, pyöreitä, tummanvihreitä ja koostuvat tiheästi pakatuista, hieman rypistyneistä ja aallotetuista lehdistä. Ne ovat rapeita, mehukkaita ja herkkä, hieman makea. Tämä salaatti ei ole vain herkullinen, vaan sisältää myös A- ja C-vitamiineja sekä B-vitamiineja ja lukuisia kivennäisaineita.

Jäävuorisalaattia kasvatetaan sekä suorasta kylvöstä että taimet. Taimien tuotanto alkaa maaliskuun alussa kansien alla, kun taas siemenet kylvetään maahan huhtikuusta kesäkuuhun. Jos haluat saada tasaisesti tuoretta salaattipäätä, kylvä siemenet kahden tai kolmen viikon välein. Salaatti kasvaa parhaiten kevyissä maaperissä, joissa on runsaasti humusa ja ravinteita ja jotka ovat riittävän kosteat. Viljely tapahtuu 35-40 x 35-40 cm: n etäisyydellä. Ensimmäiset herkulliset ja rapeita päät voidaan korjata jo kesäkuun puolivälissä.

Jokainen pakkaus sisältää 1 g "Great Lakes 118"-tummanvihreää jääkastiketta. Paketin tiedot sisältävät kasvavan oppaan ja kylvöpäivämäärän.

  • Paino: 1 g
  • Käyttö: suora kulutus
  • Sadonkorjuuaika: 80 päivää emän jälkeen, kesäkuun puolivälissä
  • Kasvumuoto: päät
  • Lehti: tummanvihreä, hieman rypistynyt, aaltopahvi
  • Sivusto: kevyt, humous, kostea maaperä, joka sisältää runsaasti ravinteita


Noin 1200 siementä (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.

Liittyvät tuotteet

-25%
3.43 4.57
Kampanja päättyy
-25%
2.11 2.81
Kampanja päättyy
-40%
3.36 5.61
Kampanja päättyy
3.43 4.57
Kampanja päättyy
-25%
2.05 2.73
Kampanja päättyy
2.26 3.02
Kampanja päättyy
3.43 4.57
Kampanja päättyy
-25%
3.43 4.57
Kampanja päättyy