Népszerű termék Ezt a terméket utoljára 8 órával ezelőtt vásárolták.
  • 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Jégsaláta - Ice Queen - Lactuca sativa - magok

Régi ár: 1,772.73 Ft
1,329.09 Ft
Megtakarítás: 443.64 Ft (25%)
A promóció véget ér 2020-02-19
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 227
012528
Készleten
+

A jégkirálynő jégsaláta egy közepesen késő, finom, vonzó kinézetű fajta, amelynek vetőmagjait szalagon értékesítik. Nagy, szilárd fejeket állít elő, amelyek élénken zöld, ráncos, ropogós és lédús levelek. A „jégkirálynő” saláta a késő tavasszal, nyáron és ősszel. Az általuk kialakított levelek tökéletes, alacsony kalóriatartalmú ételek az étkezések között, és ideális alapot nyújtanak a saláták számára. Nagy mennyiségű rostot tartalmaznak, amely a telítettség érzését adja, és szabályozza az emésztést. A provitamin A, C-vitamin, valamint más vitaminok és ásványi anyagok, például kálium, magnézium és kalcium forrása.

A vetőmagokat a talajon kell elhelyezni tavasszal. Vegye ki a vetőmagot a csomagolásból, húzza ki és helyezze rá egy szegélyre egy gerincen. 1 cm mély. A szalag idővel lebomlik, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a fiatal növények elvonását.

Homokos-agyagos, talaj, amely nyáron melegen megtartja a nedvességet, jégsaláta-magvakhoz illik. Minden salátafajta érzékeny a savas talajra, így a föld reakciója nem lehet alacsonyabb, mint a ph 6.5. Az itt kínált fajta gazdag termést eredményez a második évben a talaj trágyával történő megtermékenyítése után. Az áruházban elérhető csomagok 140 "Ice Queen" jégsaláta magot tartalmaznak a szalagon.

  • Használat: közvetlen, nyers fogyasztás
  • Betakarítási idő: késő tavasz, nyár, ősz
  • Növekedési forma: nagy, szilárd fejek
  • Lombozat: Világos zöld, ráncos levelek
  • Helyszín: Homokos-agyag, magas vizű talaj
  • Mennyiség: 140 vetőmag a szalagon

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.

797.27 Ft 1,063.64 Ft
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
949.09 Ft 1,265.45 Ft
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
1,124.55 Ft 1,500.00 Ft
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
1,533.64 Ft 2,045.45 Ft
A promóció véget ér
1,172.73 Ft 1,563.64 Ft
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető
-25%
1,361.82 Ft 1,816.36 Ft
A promóció véget ér
Ez a termék 06/03/2020 után lesz elérhető