• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kaktus ruukut

Kaktusruukut ovat välttämättömiä lisävarusteita jokaisessa mehevän rakastajan arsenaalissa. Tässä alaluokassa tarjolla olevat kasvusäiliöt eivät vain korosta kasvien kauneutta, mutta myös tarjoavat heille optimaaliset kehitys- ja kasvillisuusolosuhteet muodonsa ja erityispiirteidensä ansiosta.

Kestävät, tukevat kaktusruukut tunnetuilta puolalaisilta tuottajilta, valmistettu korkealaatuisesta muovista, odottavat sinua myymälässämme. Suosittelemme muun muassa Form-Plasticin 24,5 cm: n kirsikkapunaista kaktuspottia, johon mahtuu useita pienempiä kasveja, jolloin voit luoda oman ainutlaatuisen koostumuksen. Jos tarvitset isompaa astiaa, Prosperplastin 31,6 cm: n “Terra” -kaktushöylä seisoo valmiina palvelemaan. Tätä tuotetta myydään vastaavan lautasen / tarjottimen kanssa. Tämän kylvökoneen alaosassa on myös erityinen sisennys, jonka avulla voit kastaa sukulentteja kostuttamatta maaperää. Tällä tavalla varmistat kasveidesi kasvuolosuhteet, jotka ovat samanlaiset kuin niiden, joita he kohtaavat luonnossa. Tämä osoittautuu ehdottomasti kannattavaksi sijoitukseksi!

Tutustu tarkemmin myös muihin tuotteisiimme. Saat parhaat kaktusten ja muiden kotikasvien ruukut ja istutuskoneet täällä, puutarhamarkkinoillamme. Tarjoamme parhaat mahdolliset hinnat huippuluokan tuotteille. Täältä ei löydy halpaa ruostettua muovia. Kannustamme sinua hyödyntämään ilmaisen toimitusvaihtoehtoamme. Säästät aikaa ja rahaa - jatka ja katso itse!