• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Kaktuskrukor

Kaktuskrukor är viktiga tillbehör i varje saftigt älskars arsenal. Växtbehållare som erbjuds i denna underkategori understryker inte bara växternas skönhet, utan ger dem också optimala utvecklings- och vegetationsförhållanden tack vare deras form och specialfunktioner.

Hållbara, robusta kaktuskrukor från kända polska tillverkare, tillverkade av premiumkvalitetsplast, väntar på dig i vår butik. Vi rekommenderar bland annat den 24,5 cm körsbärsröda kaktuspotten från Form-Plastic som rymmer flera mindre växter, vilket gör att du kan skapa din egen unika komposition. Om du behöver en större behållare, står kaktusplanteraren "Terra" från Prosperplast med 31,6 cm redo till din tjänst. Denna produkt säljs med en matchande tefat / bricka. Denna planterare har också en speciell indragning i botten som gör att du kan vattna suckulenterna utan att fukta jorden. På så sätt kommer du att säkerställa att dina växter växer villkor som liknar dem som de möter i naturen. Detta kommer definitivt att visa sig vara en lönsam investering!

Titta också närmare på våra andra produkter. Du får de bästa krukor och plantor för kaktusar och andra hemväxter här på vår online trädgårdsmarknad. Vi erbjuder bästa möjliga priser för högklassiga produkter. Du hittar inte en billig kruka gjord av skör plast här. Vi uppmuntrar dig att dra fördel av vårt gratis leveransalternativ. Du sparar tid och pengar - fortsätt och se själv!

-10%
30.18 kr 33.53 kr
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut
Kaktuskruka 23 cm - vit - -10%
36.58 kr 40.63 kr
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut
Grunt växt kruka "Jersey" - skål - 30 cm - krämvit - -10%
81.89 kr 91.00 kr
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut