• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Kalijevo milo

Kalijevo milo je odličen, večnamenski izdelek, ki ga lahko na vrtu uporabljamo na različne načine. Pomagalo vam bo očistiti vrtnarsko orodje - vrtne škarje in škarje, cepilne nože, grablje, lopate in drugo orodje, pa tudi lonce, posode za sejanje in gredice - priročno in hitro. To čistilno sredstvo se lahko uporablja tudi za zaščito rastlin. Vas zanima več informacij? Vabimo vas k nadaljnjemu branju in brskanju po našem izboru izdelkov!

Kalijevo milo boste kupili v velikih, enostavnih pakiranjih priznanih proizvajalcev v naši trgovini. Med drugim priporočamo kalijevo milo Agrecol v 500 ml steklenicah. Zaradi tekoče oblike ga je enostavno nanesti. Raztopite ga v topli vodi, da dobite 100% naravno, izjemno učinkovito čistilno sredstvo. Raztopina kalijevega mila se lahko uporablja tudi za brisanje rastlinskih listov - dokazuje se kot okolju prijazna metoda boja proti škodljivcem, kot so listne uši, motovilec in sadni lekanij. Tukaj ponujeni izdelek povečuje oprijem, zato poveča učinkovitost naravnega in kemičnega prašenja pridelkov z zaščitnimi sredstvi. Učinkovito kalijevo milo boste kupili po dostopni ceni s hitro, zanesljivo dostavo na dom v naši trgovini. Oglejte si še druge ponudbe, ki smo jih pripravili za vas. Naj vas presenetimo z zanimivimi novimi izdelki oddelka za sanitarno higieno in se naučimo, kako lahko še bolje poskrbite za svoj vrt.

Vabimo vas na prijetno, priročno nakupovalno potovanje v naši vrtni trgovini - visoka kakovost za ceno, ki je dostopna vsem, je naš moto!