Kalijevo milo

Kalijevo milo je odličen, večnamenski izdelek, ki ga lahko na vrtu uporabljamo na različne načine. Pomagalo vam bo očistiti vrtnarsko orodje - vrtne škarje in škarje, cepilne nože, grablje, lopate in drugo orodje, pa tudi lonce, posode za sejanje in gredice - priročno in hitro. To čistilno sredstvo se lahko uporablja tudi za zaščito rastlin. Vas zanima več informacij? Vabimo vas k nadaljnjemu branju in brskanju po našem izboru izdelkov!

Kalijevo milo boste kupili v velikih, enostavnih pakiranjih priznanih proizvajalcev v naši trgovini. Med drugim priporočamo kalijevo milo Agrecol v 500 ml steklenicah. Zaradi tekoče oblike ga je enostavno nanesti. Raztopite ga v topli vodi, da dobite 100% naravno, izjemno učinkovito čistilno sredstvo. Raztopina kalijevega mila se lahko uporablja tudi za brisanje rastlinskih listov - dokazuje se kot okolju prijazna metoda boja proti škodljivcem, kot so listne uši, motovilec in sadni lekanij. Tukaj ponujeni izdelek povečuje oprijem, zato poveča učinkovitost naravnega in kemičnega prašenja pridelkov z zaščitnimi sredstvi. Učinkovito kalijevo milo boste kupili po dostopni ceni s hitro, zanesljivo dostavo na dom v naši trgovini. Oglejte si še druge ponudbe, ki smo jih pripravili za vas. Naj vas presenetimo z zanimivimi novimi izdelki oddelka za sanitarno higieno in se naučimo, kako lahko še bolje poskrbite za svoj vrt.

Vabimo vas na prijetno, priročno nakupovalno potovanje v naši vrtni trgovini - visoka kakovost za ceno, ki je dostopna vsem, je naš moto!