Подкатегорије

Картице ђубрива

Картице за ђубриво спадају у најпрактичније међу најновијим растворима за ђубрење у саксији. Раније су се користили у узгоју рибе, али стичу све већу популарност међу љубитељима домаћих биљака. Концентрисано вишекомпонентно минерално ђубриво у облику растворљивог језичка садржи све што је биљци потребно да би се правилно развила. Из паковања је потребно извадити само један комад, утиснути га у земљу - и то је све! Стол ће се постепено растварати након сваког заливања и обогаћивати земљу свим потребним храњивим састојцима. Један језичак представљеног производа хранио би биљку скоро шест месеци!

Ако тражите прикладне и брзе методе одржавања саксијског цвећа, дошли сте на право место: нудимо производе врхунског квалитета у категорији картица ђубрива. Они нуде одличну алтернативу за популарне штапове и бодље које користите док се бринете о својим орхидејама. Картице представљају добар однос цене и вредности и рекордну ефикасност. Испробајте их и неће вам бити потребна додатна потврда. Између осталих производа препоручујемо плочице Биопон за ђубриво са витаминима за биљке са украсним лишћем, цвећем и оне ослабљене штеточинама и болестима.

Производи који се нуде у овој категорији разликују се у пропорцијама хранљивих састојака и стога могу задовољити специфичне захтеве одређених биљних група. Картице за ђубриво Биопон осигуравају већу виталност биљака (захваљујући садржају Б-витамина подстичу развој корена), лепо лишће и обилно цветање. Испробајте све!

Наша Интернет продавница баште нуди супер ефикасне, дуготрајне плочице за ђубриво по приступачним ценама. Изаберите јефтину кућну доставу одмах до ваших врата и купите производе врхунског квалитета без напуштања куће. Љубазно вас позивамо да погледате остале производе из категорије Ђубрива. Увек ћете пронаћи потребну робу на нашој пијаци баштенских семена. Уверите се и сами и придружите се редовима наших задовољних купаца!

Nema proizvoda u ovom odeljku