• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kiipeily ruusut

Jos etsit koristekasveja, jotka peittäisivät seinät, pergolat tai huvimajat, valitse kiipeilyruusut. Ne luovat upeita kukkakaskadeja kiipeämällä näille tuille. Tähän ryhmään kuuluvat monet lajikkeet, jotka eroavat pääosin kukinnan koosta ja väristä. Löydät joitain näistä lajikkeista puutarhakaupastamme verkkokaupassa. Kaikki täällä olevat taimet erottuvat korkealaatuisimmin.

Kiipeilyruusut eivät ole tyypillisiä kiipeilijöitä tai ryömimiä, koska ne kiipeävät tuet ylös vain varreilla kasvavien piikkien ansiosta. Nämä varret saattavat taipua, joten kasvit tarvitsevat tukea puolestasi. Saatavana on sekä pehmeitä että jäykkiä varreita. Ruusut eivät vaadi paljon hoitoa eikä mitään erityistä sivustoa. Ne kasvavat hyvin aurinkoisilla ja osittain varjoisilla, tuulensuojaisilla paikoilla, joissa on läpäisevä ja hedelmällinen maaperä. He myös kykenevät käsittelemään epäsuotuisampia olosuhteita. Ne harmonisoituvat hyvin muiden koristekasvien, kuten kiipeily muratin kanssa. Rosepuksien alaosiin voi liittyä unikoja, laventelia, kosmooseja tai flokseja järjestelystäsi riippuen. Kiipeilyruusut erivärisillä kukilla näyttävät hyvältä aidalla, kaiteella tai huvimajassa.

Suosittelemme erityisesti keltakukkaisia kiipeilyruusuja, jotka näyttävät hyvältä pergoloissa, huvimajoissa ja muissa rakenteissa, jotka tarjoavat heille tukea. Se kukkii runsaasti ja koristaa kotisi ympäröivää aluetta.