• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Kjøkkenforklær

Du bør alltid ha et kjøkkenforkle, dette nyttige kokkeklær, for hånden. Dette praktiske tøystykket beskytter plaggene dine mot flekker forårsaket av forskjellige matvarer og sølte væskeretter. Et forkle beskytter dine elegante klær trygt under en fest, når du må servere neste kurs eller raskt skifte servise.

Et forkle er også et funksjonelt og dekorativt plagg under alle grillfestene. Et tykt, nøye sydd forkle fra vårt Barbecuing-sett har mange lommer for tilbehør. Dette er en veldig praktisk løsning som ikke bare beskytter klærne dine, men som også sparer tid for å søke på grillutstyr. Du vil alltid ha alt til disposisjon. Bomullsforklær med inskripsjoner er lette og rene. De oppfyller sine beskyttelsesoppgaver uten å begrense bevegelsen din. Dette kjøkkenutstyret som kommer med en dråpe sans for humor, annonserer også et smil til kjøkkenet ditt. Et enkelt kutt og stilig sort passer inn i ethvert kjøkkenopplegg.

Kjøkkenforklær fungerer i alle kjøkkenmiljøer og hjelper deg å realisere dine villeste kulinariske fantasier, da de beskytter klærne og kroppen mot flekker og gnister som flyr fra grilling, leirbål eller hagereker. Det gir eieren en profesjonell teft og gjør det mulig å identifisere husets herre raskt. Et forkle hjelper også under alle rengjøringsaktiviteter.

Bare se hvilke flotte modeller du vil finne blant våre kjøkkenforklær. Alle produktene kommer til rimelige priser og med rask hjemlevering. Ikke kast bort tid på å skifte klær, og aldri rop på en kjole farget med tomatsaus. Kjøp deg et forkle! Vi ønsker deg velkommen til butikken vår, og lar deg lære mer om tilbudet vårt.

Det er ingen produkter i denne seksjonen