• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Köksförkläden

Du bör alltid ha ett köksförkläde, detta användbara kockplagg, till hands. Denna praktiska tygduk skyddar dina plagg från fläckar orsakade av olika livsmedelsprodukter och spillda flytande diskar. Ett förkläde skyddar dina eleganta kläder på ett säkert sätt under en fest, när du måste servera nästa kurser eller snabbt byta servis.

Ett förkläde är också ett funktionellt och dekorativt plagg under alla grillfestar. Ett tjockt, försiktigt sytt förkläde från vår Barbecuing-set har många fickor för tillbehör. Detta är en riktigt praktisk lösning som inte bara skyddar dina kläder utan också sparar tid för att söka grillredskap. Du kommer alltid att ha allt till ditt förfogande. Bomullsförkläden med inskriptioner är lätta och rena. De uppfyller sina skyddsuppgifter utan att begränsa din rörelse. Detta köket tillbehör som kommer med en droppe känsla för humor annonserar också ett leende till ditt kök. Ett enkelt snitt och elegant svart passar in i varje köksarrangemang.

Köksförkläden fungerar i varje kökmiljö och hjälper dig att förverkliga dina vildaste kulinariska fantasier, eftersom de skyddar kläderna och kroppen från fläckar och gnistor som flyger från grillar, lägereldar eller trädgårdsrökare. Det ger ägaren en professionell känsla och gör det möjligt att identifiera husets herre snabbt. Ett förkläde hjälper också under alla rengöringsaktiviteter.

Se bara vilka fantastiska modeller du skulle hitta bland våra köksförkläden. Alla produkter kommer till överkomliga priser och med snabb leverans hem. Slösa inte tid på att byta kläder och gråta aldrig för en klänning färgad med tomatsås. Köp dig själv ett förkläde! Vi välkomnar dig gärna i vår butik och låter dig lära dig mer om vårt erbjudande.