• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Krožniki in pladnji za sveče in vaze

Kategorija krožniki in pladnji za sveče in vaze zajemajo vse te dodatke, ki bodo krasili nagrobni kamen in grob, vendar ga bodo - najprej in predvsem zaščitili pred umazanijo in poškodbami. Stearin, ki kaplja iz sveč, je težko odstraniti brez drgnjenja in morebitnega praskanja kamna. To najbolj zadeva teraco nagrobnike. Elegantni krožniki in pladnji v različnih barvah in oblikah vas bodo osvobodili okornega čiščenja grobov iz posušenega stearina in voska.

Ponujamo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki uživajo zaupanje naših kupcev. Zato boste v našem asortimanu našli široko paleto krožnikov za sveče znamke Lamela. Izdelani so iz trpežne plastike in so zato odporni na vremenske vplive, se pri visokih temperaturah ne zlomijo in ne deformirajo. Izberete lahko na primer ovalni 40 ali 44-cm krožnik, v katerem bo več srednje velikih spominskih sveč.

Vabimo vas, da izveste več o izboru krožnikov in pladnjev za sveče in vaze. Ti izdelki vrhunskega razreda so takoj na voljo v naši spletni trgovini - dodati jih morate le v virtualni nakupovalni voziček. Prihranite denar z nami po dostopnih cenah!