• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Кухињске прегаче

Увек бисте имали при руци кухињску прегачу, ову корисну одећу кувара. Овај практични комад тканине штити вашу одећу од мрља узрокованих различитим прехрамбеним производима и проливеним течним посудама. Прегача сигурно штити вашу елегантну одећу током журке, када морате да служите наредне курсеве или брзо мењате прибор за јело.

Прегача је такође функционалан и декоративан одевни предмет током свих роштиљанских журки. Дебела, пажљиво ушивена прегача из нашег комплета за роштиљ садржи бројне џепове за додатну опрему. Ово је заиста згодно решење које не само да штити вашу одећу, већ вам штеди време за претрагу роштиљада. Увек ћете имати све на располагању. Памучне прегаче са натписима су лагане и чисте. Они испуњавају своје заштитне задатке без да ограничавају ваше кретање. Овај кухињски додатак који садржи кап смисла за хумор такође приказује осмех у вашој кухињи. Једноставан крој и елегантна црна боја уклапају се у сваки аранжман кухиње.

Кухињске прегаче раде у сваком кухињском окружењу и помажу вам да остварите своје најлуђе кулинарске фантазије, јер штите одећу и тело од мрља и искре од роштиља, каминских пожара или вртних пушача. Власнику даје професионални штих и омогућава брзо препознавање господара куће. Прегача такође помаже током свих активности чишћења.

Погледајте само које ћете сјајне моделе наћи међу нашим кухињским прегачама. Сви производи долазе по повољним ценама и брзом испоруком кући. Не губите вријеме за пресвлачење и никада не плачите за хаљином обојеном сосом од парадајза. Купите себи прегачу! Задовољство нам је што вас можемо поздравити у нашој продавници и омогућити вам да сазнате више о нашој понуди.

Nema proizvoda u ovom odeljku