Priljubljen izdelek Ta izdelek je bil nazadnje kupljen pred 20 minuto.
  • 700.00 leu Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Kumara "Cornichon de Paris" - idealna za kumarice - 70 semen - Cucumis sativus - semena

Stara cena: 12.16 leu
7.90 leu
Prihranite: 4.26 leu (35%)
Promocija se konča 2020-08-04
Promocija se konča
003544
Na zalogi
+

Cucamber je nenadomestljiva sezonska rastlina. Uporablja se lahko na različne načine - od svežih zelenih rezin ali batonneta do kumaric v kozarcih. Vsak spoštovani kuhar ima svoj recept, vendar se vsi strinjajo, da so kakovostni aparati nujno potrebni. Predstavljena sorta je idealna za kumarice in druge konzerve.

"Cornichon de Paris" je sorta kumaric, ki jo bodo vsi sladokusci občudovali. Spada v srednje zgodnje sorte. Plodovi so kratki in kompaktni ter jih je treba pobrati, ko dosežejo 3 do 5 cm dolžine. Zelena koža je ohlapno prekrita z debelimi bradavicami. Sadje s časom ne kaže nagnjenosti k rumenenju. Zelo občutljivo, sočno in hrustljavo v okusu, se idealno ujemajo v kozarce. Vse po okusu ohranjajo svoj okus in teksturo. Lahko jih shranite celo celo zimo.

Cucambers ponuja številne kulinarične možnosti. Vsaka kuharska knjiga vsebuje vsaj nekaj receptov za kumarice. Okus in aroma sta odvisna od začimb in dodatkov. Cucambers se lahko konzervirajo cele, narezane na palice, narezane ali razrezane v četrtine. Gorčična marinada z vročimi papriki in svežo čebulo postaja danes vse bolj priljubljena. Cornichoni se odlično prilegajo mesnim jedem, tako hladnim kot praženim. Rezine aromatične kumare neposredno iz kozarca bodo obogatile sendviče, pripravljene v hladnih zimskih dneh. Domača omaka iz tartarja, narejena iz izbranih kislih kumarjev, dobro pozdravlja jajčne, ribje in hladne mesne jedi. Kisle kornikoni so dobrodošel, osvežen dodatek k vašemu dnevnemu meniju jeseni in pozimi.

Cucambers so drugo najpogosteje kupljeno sezonsko zelenjavo v Evropi po paradižniku. Kljub temu, da njihova pridelava povzroča nekaj težav, so v naših hišnih vrtovih široko zasajene kumare. Cucambers je treba posejati v tla v skupinah ali vrstah blizu sredine maja, ko je nevarnost zmrzali na zemlji. Te rastline raje dobro osvetljene, hitro segrejejo mesta s humusno, alkalno zemljo. Ne pozabite redno zalivati kumarice z mlačno, nikoli hladno vodo. Prav tako je treba redno saditi in oploditi mesta sajenja.

Priporočamo vam, da kupite semena koruzne kumare sorte Cornichon de Paris.

Ena vrečka vsebuje 2 g semen in spremljajo splošne informacije o rastlinah in metodah gojenja.

  • Teža: 2 g
  • Uporaba: kumarice, konzerve
  • Vegetacijska oblika: letna
  • Mesto: sončno in toplo z humusno alkalno zemljo


Približno 70 semen (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - posluje že več kot desetletje in že od samega začetka smo kakovost naših izdelkov postavili na prvo mesto. Skozi leta smo dobavljali blago najvišje kakovosti na deset tisoče kupcev z vsega sveta. Njihovo zadovoljstvo dokazuje, da smo izbrali pravo pot.

Vsa semena, ki jih prodajamo, so predmet preverjanja kakovosti na več ravneh in šele nato se skrbno pakirajo in odpremijo. Naši izdelki so bili nagrajeni s številnimi certifikati in v skladu z najvišjimi standardi Evropske unije. Naši zaposleni so izkušeni vrtnarji, ki so vam z veseljem odgovorili na vsako vaše vprašanje.

Od kod prihajajo naša semena?

Vsa prodana semena v naši trgovini prihajajo od najboljših proizvajalcev iz vse Evropske unije. Zahvaljujoč dolgoletnemu sodelovanju z njimi smo uspeli razviti najprimernejše pogoje skladiščenja in odpreme, kar zagotavlja, da boste vedno prejeli sveže in skrbno preizkušene serije semen. Izključitev posrednikov iz celotnega procesa nam ne omogoča le, da se izognemo pošiljanju zastarelih semen, ki so morda predolgo ležali na skladiščni polici, temveč tudi zagotavljamo najbolj privlačno ceno za vrhunske izdelke.

Postopek nadzora kakovosti

Vsa naša semena morajo prestati štiristopenjski proces kontrole kakovosti.

Prva faza se začne s skrbno izbiro dobaviteljev. Potem ko nadaljujemo z nadzorom njihovih pridelkov, tuji proizvajalci niso izključeni iz procesa nadzora kakovosti. Rastline se pregledajo v vsaki fazi njihovega razvoja: ko začnejo rasti, med cvetenjem in ko začnejo roditi (semena). Na tej stopnji je najpomembnejša zagotovitev pravilnega razmika rastlin. Zaradi tega je mogoče zagotoviti želene morfološke značilnosti vsake posamezne vrste ali sorte, kot so barva, višina in oblika.

Druga faza je sestavljena iz podrobnih preveritvenih testov v laboratorijskih pogojih. Z uporabo najkakovostnejše opreme s strani visoko usposobljenega osebja naši dobavitelji letno opravijo več kot 30 000 pregledov kakovosti. Semena, ki ne ustrezajo našim zahtevam, so predmet tehnoloških procesov rafiniranja, vključno s sušenjem, čiščenjem, nadgradnjo in preskušanjem.

Tretja faza se začne s sejanjem semen v izbranih kontrolnih parcelah. Tako dobimo dragocene, točne informacije o njihovi kalivosti, ki jih je treba ohraniti na ustrezni ravni. Hkrati se na tej stopnji preveri sortna identiteta vsake vrste.

Štiri etapa poteka v naših skladiščih in je sestavljena iz odstranjevanja semen, ki so predolgo skladiščena na naših policah, in zamenjavo z novimi serijami. Vsak paket je žigosan z edinstveno številko serije in tudi s krmo.

Vse štiri faze skupaj nam omogočajo, da z zaupanjem trdimo, da semena, ki jih dostavimo, ustrezajo najvišjim standardom in so opravile vse zahtevane kontrolne stopnje z različnimi barvami.

Nagrade in nagrade

Semena, ki jih prodajamo, so splošno priznana po svoji kakovosti in so prejela številne nagrade. Naše seme so osvojile številne zlatne medalje in priznanja za visoko kakovost. Za inovativni pristop je bil počaščen tudi Svet cvetja.

Med temi nagradami so bile: TOP INNOVACIJE (junij 2015), ZLATA MEDALJA na mednarodnem sejmu POZNAN (2015), LIDER KAKOVOSTI POTROŠNIKOV (2014), KMETIJA LETA (2014).

Poleg tega smo dve leti zapored podelili certifikat »IDEAL BUSINESS«.

Klijanje

Zavezani smo k prodaji le najkakovostnejših semen. Upoštevajoč prizadevanja, ki jih opravljamo dnevno, upoštevajte tudi, da so rastline živi organizmi, njihova kalitev in rast pa sta odvisni od številnih dejavnikov, kot so temperatura, vrsta tal, vlažnost in pogostost zalivanja, čas in pogoji setve, uporaba gnojil in sredstev za varstvo rastlin (pesticidi) ter vremenske in podnebne razmere. Pomagamo z izmenjavo natančnih in aktualnih setev in informacij o gojenju, vendar ne moremo prevzeti odgovornosti za rastline, ki niso bile gojene v razmerah, primernih za določene vrste.