Produk popular Produk ini dibeli terakhir 1 minit yang lalu.

Kumbang merah "Karmazyn" - SEED TAPE - Beta vulgaris var. Conditiva - benih

Harga lama: RM36.71
RM27.53
Anda menyimpan: RM9.18 (25%)
Promosi berakhir 2020-04-02
Promosi berakhir
012247
Dalam stok
+

"Karmazyn" bit merah (SEED TAPE) adalah penyelesaian 2 dalam 1: selain daripada benih berkualiti tinggi dari pelbagai bit yang sangat produktif dan lazat, ia juga mengandungi pita biodegradable yang membuat penaburan lebih cepat dan lebih mudah. "Karmazyn" terlambat (tempoh tumbuh-tumbuhan berlangsung selama 110 hari) pelbagai tujuan umum yang digunakan dalam industri pemprosesan makanan, boleh disimpan dan sangat baik untuk penggunaan langsung (kedua-dua akar dan daun muda). "Karmazyn" menjamin penuaian kaya yang terdiri daripada akar besar, berbentuk baik dengan nilai pasaran yang tinggi. Akar pelbagai warna yang disajikan dalam bentuk bulat, mencapai diameter 8 - 12 cm dan kira-kira 400 g berat. Daging mengambil intensif, merah gelap, bahkan mewarnai. Kandungan nitrat yang lebih rendah dan jumlah betina dan gula yang tinggi adalah ciri-ciri kultivar "Karmazyny" bit.

Kenapa perlu membeli biji pita? Pertama sekali, anda membuat kerja anda lebih mudah dan menjimatkan masa seperti itu. Biji bit diletakkan pada pita di spacings yang optimum, oleh itu keseluruhan proses penanaman adalah terhad untuk melancarkan pita, meletakkannya di sempadan dan menutup dengan tanah. Kedua, anda tidak perlu membasmi benih bit yang baru muncul. Ketiga, pita itu mengandungi, selain dari benih, baja yang dihasilkan dari bahan organik yang menyediakan tanaman muda dengan semua nutrien yang mereka perlukan pada tahap pembangunan awal. Penyiraman yang banyak menyebabkan pita selulosa dibubarkan supaya tumbuh-tumbuhan akan mula berkembang dengan cepat. Pakej ini mengandungi 5 m pita selulosa dengan 110 biji bit merah "Karmazyn". Pita ini mengandungi baja NPK dengan magnesium.

  • Penggunaan: penggunaan langsung
  • Masa tuai: ca. 110 hari selepas penanaman
  • Kuantiti: 5 m pita benih dengan 110 biji

GardenSeedsMarket - telah berniaga selama lebih dari satu dekad dan dari awal lagi kami telah membuat kualiti produk kami menjadi keutamaan. Sepanjang tahun kami telah menyampaikan barang berkualiti terbaik kepada puluhan ribu pelanggan dari seluruh dunia. Kepuasan mereka membuktikan bahawa kami memilih cara yang betul.

Semua benih yang kami jual adalah tertakluk kepada pemeriksaan kawalan kualiti pelbagai peringkat dan hanya kemudiannya dibungkus dengan teliti dan dihantar. Produk kami telah dianugerahkan pelbagai sijil dan mematuhi piawaian tertinggi Kesatuan Eropah. Pekerja kami adalah tukang kebun yang berpengalaman yang lebih gembira menjawab setiap pertanyaan anda.

Di manakah benih kita datang?

Semua biji yang dijual di kedai kami datang dari pengeluar terbaik dari seluruh Kesatuan Eropah. Terima kasih kepada kerjasama yang panjang dengan mereka, kami dapat membangunkan keadaan menyimpan dan penghantaran yang paling mencukupi, menjamin bahawa anda sentiasa menerima batch biji segar dan teliti yang diuji. Pengecualian orang tengah dari keseluruhan proses bukan sahaja memungkinkan kita untuk mengelakkan penghantaran benih yang sudah lama terlalu lama di rak gudang, tetapi juga memastikan harga yang paling menarik untuk produk berkualiti tinggi.

Proses kawalan kualiti

Semua benih kami mesti lulus proses kawalan kualiti empat peringkat.

Tahap pertama bermula dengan pilihan pemilihan yang teliti. Daripada kita meneruskan mengawal tanaman mereka, pengeluar asing tidak dikecualikan daripada proses kawalan kualiti. Tumbuhan diperiksa pada setiap peringkat perkembangan mereka: apabila mereka mula tumbuh, semasa mekar dan apabila mereka mula menghasilkan buah (biji). Pada peringkat ini perkara yang paling penting adalah untuk memastikan jarak yang betul dari tumbuh-tumbuhan. Terima kasih kerana memperoleh ciri-ciri morfologi yang dikehendaki bagi setiap spesies atau varieti tertentu, seperti warna, ketinggian dan bentuk, dapat dipastikan.

Tahap dua terdiri daripada ujian pengesahan terperinci dalam keadaan makmal. Dengan menggunakan peralatan berkualiti tinggi oleh kakitangan yang berkelayakan, pembekal kami melakukan lebih daripada 30 000 pemeriksaan kualiti setiap tahun. Benih yang tidak memenuhi keperluan kami adalah tertakluk kepada proses penapisan teknologi, termasuk pengeringan, pembersihan, peningkatan dan pengujian lagi.

Peringkat tiga bermula dengan menanam benih dalam plot kawalan terpilih. Dengan cara itu, kita memperoleh maklumat berharga yang tepat mengenai percambahan mereka yang mesti dikekalkan pada tahap yang sesuai. Pada masa yang sama, identiti varieti setiap spesies diperiksa pada peringkat ini.

Peringkat empat berlaku di gudang kami dan terdiri daripada menghapuskan biji-bijian yang telah disimpan terlalu lama di rak kami dan menggantikannya dengan kumpulan baru. Setiap pakej dicap dengan nombor kumpulan yang unik dan juga dengan sow-by-date.

Keempat peringkat yang digabungkan membolehkan kita menyatakan dengan yakin bahawa benih yang kami sampaikan mematuhi piawaian tertinggi dan telah menyelesaikan semua peringkat kawalan yang diperlukan dengan warna terbang.

Hadiah dan anugerah

Benih-benih yang kami jual telah diiktiraf secara meluas untuk kualiti mereka dan telah memenangi banyak anugerah. Benih kami memenangi pingat emas dan perbezaan untuk kualiti tinggi mereka. World of Flowers juga dihormati kerana pendekatan inovatifnya.

Antaranya ialah: INOVASI TOP (Jun 2015), GOLD MEDAL AT THE POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), PEMIMPIN KUALITI PENGGUNA (2014), PELAWAT TAHUN (2014).

Di samping itu, kami juga telah dianugerahkan sijil "IDEAL BUSINESS" selama dua tahun berturut-turut.

Percambahan

Kami komited untuk menjual hanya benih berkualiti tinggi. Dengan mengambil kira usaha yang kita buat setiap hari, sila juga ambil perhatian bahawa tumbuh-tumbuhan adalah organisma hidup dan percambahan dan pertumbuhan mereka bergantung pada banyak faktor, seperti suhu, jenis tanah, kelembapan dan frekuensi dengan itu disiram, menyemai masa dan keadaan, gunakan baja dan agen perlindungan tumbuhan (racun perosak), serta keadaan cuaca dan iklim. Kami menyediakan bantuan dengan berkongsi maklumat penyebaran dan perkembangan yang tepat dan terkini, namun, kita tidak boleh bertanggungjawab terhadap tumbuhan yang tidak ditanam dalam keadaan sesuai untuk spesies tertentu.