Popularni proizvod Ovaj je proizvod zadnji put kupljen prije 14 minute.
  • 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Kutija šišmiša - smeđa -

Stara cijena: 113.98 kn
85.49 kn
Uštedjeli ste: 28.49 kn (25%)
Promocija završava 2020-08-11
Promocija završava
014779
Na lageru
+

Okvir za šišmiš je puno više od intrigantnog vrtnog ukrasa. Pomaže tim malim (barem u europskim uvjetima) sisarima da prežive teška razdoblja. Šišmiši su naši najveći saveznici u neprestanoj borbi s komarcima i stoga im vrijedi osigurati ugodno mjesto u vrtu, pa bi željeli živjeti s nama. Takva kutija šišmiša djeluje privremeno utočište ovih sisavaca na putu ka njihovom stalnom skrovištu. Imajte na umu da šišmiši često zauzimaju kućice za ptice u vrijeme valjenja, u lipnju i srpnju. To ima negativne posljedice za obje strane. Ptice su lišene svog uobičajenog doma i šišmiši riskiraju ozljede ili čak smrt zbog neprilagođenih ulaznih rupa. Montaža kutija šišmiša u vašem vrtu značajno povećava vaše šanse za postavljanje kolonije šišmiša.

Ovaj profesionalni okvir šišmiša koji je dostupan u našoj internetskoj trgovini je pravokutnog oblika. Ulazni otvor nalazi se u dnu kutije. Blizu je mala ploča s zarezima koji olakšavaju ulazak u kutiju. Izrađena je od visokokvalitetnog borovog drva. Može se stabilno montirati zahvaljujući dva metalna zasuna. Oslikana je smeđom impregnirajućom bojom. Pruža miševima savršeno mjesto za umnožavanje i uzgoj potomaka.

Postavite kutiju šišmiša na mjesto zaštićeno od kiše i jakih udara vjetra. Objesite ga 3 do 5 metara visoko nad tlom na mjestu kojem grabežljivci ne bi mogli pristupiti. Odaberite mjesto koje je izloženo suncu, po mogućnosti prema jugu. Ulazni otvor mora biti jasno vidljiv.

Sve vrste šišmiša zakonom su zaštićene u većini europskih zemalja. Ako im postavite sljedeću kutiju, dobit ćete pouzdane saveznike u borbi s insektima i pomoći ćete u množenju populacije ovih sisavaca.

Dimenzije: 46 x 25 x 11 cm

Boja: smeđa

  • Visina: 46 cm
  • Širina: 25 cm
  • Dubina: 11 cm
  • Materijal: borova šuma