Популарни производ Овај производ је последњи пут купљен пре 13 пре минут.
  • 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Ледена салата "Велика језера 118" - тамно зелено лишће - 1200 семена - Lactuca sativa L.

Stara cena: 331.33 din
248.33 din
Uštedićete: 83.00 din (25%)
Промоција завршава 2020-02-29
Промоција завршава
008952
На лагеру
+

Ледена салата "Велика језера 118" (Лацтуца сатива) је тамно зелена сорта зелене салате са закашњењем која достигне зрелост усева у року од око 80 дана после крмаче. Редовне, богате културе су заштитни знак ове сорте. Зелена салата "Греат Лакес 118" истиче се сјајним изгледом и високим квалитетом. Он производи веома велике главе које могу тежити до 1 - 1,2 кг. Имају атрактиван, округли облик, тамно зелене боје и састоје се од густо запакованих, благо набораних и валовитих листова. Хрскави су, сочни и деликатног, благо слатког укуса. Ова салата није само укусна, већ садржи и витамине А и Ц, као и витамине Б и бројне минерале.

Ледена салата се узгаја и из директних крмача и из расада. Производња садница почиње почетком марта под покривачима, а семе се сије на тло од најкасније од априла до јуна. Ако желите имати сталну залиху свјежих главица салате, посијте сјеме сваке двије до три седмице. Зелена салата најбоље расте на лаким тлима која су богата хумусом и хранљивим материјама и довољно су влажна. Култивација треба да се одвија у размацима од 35-40 к 35-40 цм. Прве укусне и хрскаве главе могу се убирати већ средином јуна.

Свако паковање садржи 1 г "Великих језера 118" тамно зелених сјеменки зелене салате. Информације о пакету садрже водич за узгој и датум сијања.

  • Тежина: 1 г
  • Употреба: директна потрошња
  • Време жетве: 80 дана после крмаче, најраније средином јуна
  • Облик раста: главе
  • Лишће: тамно зелена, благо наборана, валовити листови
  • Локација: лагана, хумусна, влажна земља богата хранљивим материјама


Приближно 1200 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - послује већ више од једне деценије и од самог почетка смо квалитету наших производа учинили највишим приоритетом. Током година смо испоручили најквалитетнију робу на десетине хиљада купаца из целог света. Њихово задовољство доказује да смо изабрали прави пут.

Сва семена која се продају подлежу контроли квалитета на више нивоа и тек онда се пажљиво пакују и шаљу. Наши производи су добили бројне сертификате и испуњавају највише стандарде Европске уније. Наши запослени су искусни вртлари који су радо одговорили на свако ваше питање.

Одакле долази наше семе?

Сва зрна која се продају у нашој радњи долазе од најбољих произвођача широм Европске уније. Захваљујући дугогодишњој сарадњи са њима успели смо да развијемо најприкладније услове складиштења и отпреме, гарантујући да ћете увек добити свеже и пажљиво тестиране серије семена. Искључивање посредника из целог процеса не само да нам омогућава да избегнемо слање застарелих семенки које су можда предуго лежале на полицама складишта, већ и осигурава најатрактивнију цену за производе врхунског квалитета.

Процес контроле квалитета

Сва наша семена морају проћи процес контроле квалитета у четири фазе.

СТАГЕ ОНЕ почиње пажљивим одабиром добављача. Након што наставимо са контролисањем њихових усева, страни произвођачи нису искључени из процеса контроле квалитета. Биљке се проверавају у свакој фази њиховог развоја: када почну да расту, током цветања и када почињу да доносе плодове (семена). У овој фази најважније је осигурати правилан размак биљака. Захваљујући томе, могу се обезбедити жељене морфолошке карактеристике сваке поједине врсте или сорте, као што су боја, висина и облик.

ФАЗА ДВА се састоји од детаљних верификационих тестова у лабораторијским условима. Коришћењем најквалитетније опреме од стране високо квалификованог особља, наши добављачи обављају више од 30 000 провера квалитета годишње. Семе које не задовољава наше захтеве подложно је технолошким процесима прераде, укључујући сушење, чишћење, надоградњу и поновно тестирање.

Трећа етапа почиње са сетвом семена у одабраним контролним парцелама. На тај начин добијамо вриједне, тачне информације о њиховој клијавости које треба одржавати на одговарајућем нивоу. Истовремено се у овој фази провјерава сортни идентитет сваке врсте.

СТАГЕ ФОУР се одвија у нашим складиштима и састоји се од уклањања сјемена који су предуго складиштени на нашим полицама и замјене с новим серијама. Сваки пакет је означен са јединственим бројем серије, као и са датумом крмаче.

Све четири фазе комбинације омогућавају нам да са сигурношћу тврдимо да семе које испоручујемо у складу са највишим стандардима и да смо завршили све потребне контролне фазе летећим бојама.

Награде и награде

Сјеменке које продајемо нашироко су препознате по квалитету и добиле су многе награде. Наше семе освојило је бројне златне медаље и признања за свој висок квалитет. Свијет цвијећа је такођер награђен за свој иновативни приступ.

Међу тим наградама биле су: ТОП ИННОВАЦИЈЕ (јун 2015), ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КВАЛИТЕТА ПОТРОШАЧА (2014), ПОЉОПРИВРЕДНА ГОДИНА (2014).

Такође, две године заредом смо добили и сертификат „ИДЕАЛ БУСИНЕСС“.

Герминатион

Посвећени смо продаји само најквалитетнијих семенки. Узимајући у обзир напоре које свакодневно чинимо, молимо да обратите пажњу и на то да су биљке живи организми, а њихова клијавост и раст зависе од многих фактора, као што су температура, тип земљишта, влажност и учесталост заливања, време и услови сетве, употреба гнојива и средстава за заштиту биља (пестицида), као и временских и климатских услова. Пружамо помоћ дијељењем точних и ажурних сјетве и информација о узгоју, међутим, не можемо сносити никакву одговорност за биљке које нису узгајане у увјетима прикладним за одређене врсте.

Сродни производи

-25%
457.33 din 609.67 din
Промоција завршава
-25%
280.67 din 374.33 din
Промоција завршава
-40%
448.33 din 748.00 din
Промоција завршава
-25%
273.00 din 364.00 din
Промоција завршава
457.33 din 609.67 din
Промоција завршава