Mešanica za popravilo in pomlajevanje trate - 1 kg -

9.85
016538
Ni na zalogi

Mešanica za popravilo in pomlajevanje trate ponuja preizkušen način oživljanja trate, poškodovane zaradi vročega poletja, mehanskih vplivov ali izjemno mrzle zime. Ta izbor trave je sestavljen iz sort, ki hitro kalijo in razvijejo koreninski sistem. Ta izdelek učinkovito regenerira travo, ki hitro postane močna, kompaktna in enotna. Odporen je na tekalne in atmosferske pogoje, zaradi česar je idealen za zapolnitev vrzeli s pomočjo presejanja. Skoraj takoj bo pokril prazne lise, ki jih povzročijo npr. Napadi molov. Izstopa tudi z izjemno živo temno zeleno barvo. Za pomlajevanje trave in mešanico za popravilo se lahko uporabljajo tudi nove trate. Dinamična rast, odlično obarvanost in kompaktna, homogena struktura spadajo med najpomembnejše prednosti gomolja, ki se goji iz selekcije, ki jo ponujamo tukaj. Primeren je za uporabo na domačih vrtovih, večjih tratah ter na dekorativnih in rekreacijskih površinah.

Učinkovitost te mešanice je ocenjena na 40 m 2/1 kg semen.

Vsebina mešanice za popravilo in pomlajevanje trate: trajnica riegra "Bokser" 50%, trajnica riegrass "Esquire" 40%, rdeča fescue (plazeča navada - Festuca rubra ssp. Rubra) "Corail / Maxima" 10%.

Vsebina izbora se lahko spreminja in razlikuje glede na sorte trave. To je odvisno od priloženega izdelka in njegove serije.

Tu navedena cena velja za paket 1 kg.

  • Teža: 1 kg