Populär produkt Den här produkten köptes senast för 4 timme sedan.
  • 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Microgreens - Röd amarant - unga blad med en unik smak - 4000 frön -

Tidigare pris: 40.92 kr
30.68 kr
Spara: 10.24 kr (25%)
Kampanjen slutar 2020-02-29
Kampanjen slutar
Antal köpare: 159
008925
I lager
+

Microgreens - Röd amarant (Amaranthus) - unga blad med exceptionell smak blir allt populärare som en del av en hälsosam kost, eftersom inte bara amarantkorn innehåller rika värdefulla näringsämnen. Unga löv av denna växt innehåller också mycket vitaminer och mineraler. Dessa unga växter skördas när de skulle ha utvecklat de första riktiga bladen. På samma sätt som groddar kan du odla dem hemma hela året. Microgreens ger oss viktiga näringsämnen, som innehåller mer än sprit. Tendera, saftiga unga röda amaranthblad har en subtil, nutty smak. De kommer att utgöra ett nytt och gott tillägg till smörgåsar, sallader, såser och andra rätter.

Microgreens kan odlas på en balkong eller fönsterbräda, och de erbjuder därför ett bra alternativ till trädgårdsmästare. För att starta en kultur behöver du en grund container eller en låda och standard jord blandad med sand för att göra den lättare och mer permeabel. Microgreens frön bör sådas tätt i ett tunt skikt på markytan. Strö det två gånger dagligen med waer och ge dig en solig och varm plats. Röd amarant kommer snabbt utveckla löv under sådana förhållanden och du skulle kunna skörda dem om 2-3 veckor.

Varje förpackning innehåller 2 g Microgreens röda amarantfrön - för odling av unga blad med en unik smak. En växande guide och sop-datum har inkluderats i produktinformationen.

  • Vikt: 2 g
  • Användning: Direkt, rå förbrukning
  • Skördstid: 2 - 3 veckor efter såmen
  • Webbplats: Inomhus - behållare, varm, solig plats; standard pottjord blandad med sand


Cirka 4000 frön (+/- 20%)

GardenSeedsMarket har varit verksamt på marknaden i mer än tio år och vi har lagt stor vikt vid kvalitet på våra produkter redan från början av vår verksamhet. Under denna tid har vi haft tiotusentals belåtna kunder från runt om i världen. Fröer som säljs av oss genomgår en kvalitetskontroll i flera steg innan de packas noggrant och skickas. Dessa produkter har erhållit många certifikat och de uppfyller de högsta normerna som gäller i Europeiska unionen. Vår personal består av erfarna trädgårdsmästare som svarar gärna på alla dina frågor!

Varifrån kommer våra fröer?

Alla frön som säljs i vår butik kommer från de bästa producenterna i Europeiska unionen. Tack vare många års samarbete har vi utarbetat lämpliga förutsättningar som gör att vi kan alltid sälja färska fröer som har grundligt testats. Genom att utelämna mellanhänder i den hela processen kan vi inte bara undvika gamla leveranser som hade legat på hyllor i varuhus under flera månader, utan det garanterar också att vi får lägsta priser för produkter av högsta kvalitet.

Kvalitetskontrollprocess

Alla frön genomgår en kvalitetskontrollprocess med fyra steg.

DET FÖRSTA STEGET består av ett noggrant urval av producenter samt kontroller av deras odlingar, även utomlands. Växterna kontrolleras inte bara vid början av tillväxt, utan även under blomning och fruktbärande. Det som är viktigt i det skedet är att garantera ett isoleringsavstånd, vilket säkerställer att vi erhåller önskade morfologiska egenskaper hos de olika arterna i framtiden, såsom färg, höjd eller växtsätt.

DET ANDRA STEGET består av mycket noggranna undersökningar under laboratorieförhållanden. Genom användning av utrustning av högsta kvalitet och högkvalificerad personal genomför våra leverantörer över 30 000 kvalitetsanalyser varje år. Om några frön inte uppfyller kraven genomgår de tekniska processer såsom torkning, rengöring, förädling och omtestning.

DET TREDJE STEGET består av att frön sås på testlotter. På så sätt får vi exakta uppgifter om grobarhet som måste ligga på en tillräckligt hög nivå. Samtidigt kontrolleras varje arts sortäkthet i detta skede.

DET FJÄRDE STEGET genomförs i våra lager och består av att frön som redan har förvarats alltför länge slängs och ersätts med färska partier. Varje förpackning markeras med ett partinummer och hållbarhetsdatum.

Alla dessa fyra steg låter oss utan tvivel fastslå att fröer som säljs av oss uppfyller de högsta standarderna och klarar alla möjliga kontroller utan några problem.

Priser och utmärkelser

Fröer som säljs av oss har uppskattats och belönats många gånger. De har fått tiotals guldmedaljer och priser för hög kvalitet och tillämpade innovationer. Några av dem är: TOPPINNOVATION (juni 2015), GULDMEDALJ PÅ DEN INTERNATIONELLA MÄSSAN I POZNAŃ (2015), KVALITETSLEDANDE ENLIGT KONSUMENTER (2014), ODLARE AV 2014.

Dessutom tilldelades vi certifikatet "NÄRINGSLIVETS IDEAL" två år i rad.

Groning

Vi fokuserar på försäljning av utsäde av högsta kvalitet. Växter är dock levande organismer, och deras grobarhet beror på flera faktorer, såsom temperatur, jordtyp, fuktighet och frekvens av vattning, tid för sådd, gödsling, användning av växtskyddsmedel och annan atmosfärisk påverkan. Vi tillhandahåller hjälp med att samla in relevant information om odling, men vi tar inte ansvar för växter om lämpliga förhållanden för aktuella växtarter inte har upprätthållits.

-25%
55.53 kr 74.05 kr
Kampanjen slutar
-25%
30.68 kr 40.92 kr
Kampanjen slutar
-25%
30.68 kr 40.92 kr
Kampanjen slutar
-25%
18.74 kr 25.00 kr
Kampanjen slutar
-25%
16.21 kr 21.61 kr
Kampanjen slutar
-25%
20.47 kr 27.29 kr
Kampanjen slutar
49.74 kr 66.32 kr
Kampanjen slutar
18.74 kr 25.00 kr
Kampanjen slutar
-25%
19.89 kr 26.53 kr
Kampanjen slutar
32.39 kr 43.21 kr
Kampanjen slutar
18.74 kr 25.00 kr
Kampanjen slutar
18.74 kr 25.00 kr
Kampanjen slutar