Монкеифловер - 2500 семена - Mimulus hybridus

Stara cena: 432.00 din
324.00 din
Uštedićete: 108.00 din (25%)
Промоција завршава 2020-04-12
Промоција завршава
004916
Nema na zalihama

Монкеифловер (Мимулус хибридус) је ниско растућа (20 - 40 цм висока), незахтјевна годишња биљка са ведро точкастим цвјетовима који се појављују од јуна до септембра. Израстао је усправно, витко и обично разгранатих стабала са срцоликим, неправилним зубима. Цветови су велики, љевкасти и широко отворени. Подсећају на светло жуту или кремасто-белу боју. На латицама се појављују велике, тамноцрвене тачке и тачкице које им дају егзотичан изглед.

Пошто су мајмунчићи термофилни, они се узгајају из садница у нашој клими. Семе треба сијати од марта до средине априла у стакленику, затвореном стакленику или на расаднику. Саднице се могу пресадити на стално место након 15. маја. Мајмунске цвјетнице могу бити посађене на предњој страни разнобојних цвјетних гредица, ивица или на балкону. Ова биљка треба осунчану или делимично сеновиту локацију са добро исушеном, пропусном, компостом обогаћеном земљом.

Паковање садржи 0,1 г семена мајмуна цвећа. Водич за датум сијања и узгој су одштампани на стражњој страни пакета.

  • Тежина: 0.1 г
  • Висина: 20 - 40 цм
  • Употреба: украсна - испред цвећа, ивица, балконских кутија
  • Период цветања: јун - септембар
  • Боја цвећа: жута или кремасто бела са тамно црвеним пјегама
  • Вегетацијски облик: годишњи
  • Лишће: у облику срца, неправилно зубно
  • Тип цвијета : у облику лијевка
  • Локација: сунчана или дјеломично сјеновита; добро дренирано, пропусно, компостом обогаћено тло


Приближно 2500 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - послује већ више од једне деценије и од самог почетка смо квалитету наших производа учинили највишим приоритетом. Током година смо испоручили најквалитетнију робу на десетине хиљада купаца из целог света. Њихово задовољство доказује да смо изабрали прави пут.

Сва семена која се продају подлежу контроли квалитета на више нивоа и тек онда се пажљиво пакују и шаљу. Наши производи су добили бројне сертификате и испуњавају највише стандарде Европске уније. Наши запослени су искусни вртлари који су радо одговорили на свако ваше питање.

Одакле долази наше семе?

Сва зрна која се продају у нашој радњи долазе од најбољих произвођача широм Европске уније. Захваљујући дугогодишњој сарадњи са њима успели смо да развијемо најприкладније услове складиштења и отпреме, гарантујући да ћете увек добити свеже и пажљиво тестиране серије семена. Искључивање посредника из целог процеса не само да нам омогућава да избегнемо слање застарелих семенки које су можда предуго лежале на полицама складишта, већ и осигурава најатрактивнију цену за производе врхунског квалитета.

Процес контроле квалитета

Сва наша семена морају проћи процес контроле квалитета у четири фазе.

СТАГЕ ОНЕ почиње пажљивим одабиром добављача. Након што наставимо са контролисањем њихових усева, страни произвођачи нису искључени из процеса контроле квалитета. Биљке се проверавају у свакој фази њиховог развоја: када почну да расту, током цветања и када почињу да доносе плодове (семена). У овој фази најважније је осигурати правилан размак биљака. Захваљујући томе, могу се обезбедити жељене морфолошке карактеристике сваке поједине врсте или сорте, као што су боја, висина и облик.

ФАЗА ДВА се састоји од детаљних верификационих тестова у лабораторијским условима. Коришћењем најквалитетније опреме од стране високо квалификованог особља, наши добављачи обављају више од 30 000 провера квалитета годишње. Семе које не задовољава наше захтеве подложно је технолошким процесима прераде, укључујући сушење, чишћење, надоградњу и поновно тестирање.

Трећа етапа почиње са сетвом семена у одабраним контролним парцелама. На тај начин добијамо вриједне, тачне информације о њиховој клијавости које треба одржавати на одговарајућем нивоу. Истовремено се у овој фази провјерава сортни идентитет сваке врсте.

СТАГЕ ФОУР се одвија у нашим складиштима и састоји се од уклањања сјемена који су предуго складиштени на нашим полицама и замјене с новим серијама. Сваки пакет је означен са јединственим бројем серије, као и са датумом крмаче.

Све четири фазе комбинације омогућавају нам да са сигурношћу тврдимо да семе које испоручујемо у складу са највишим стандардима и да смо завршили све потребне контролне фазе летећим бојама.

Награде и награде

Сјеменке које продајемо нашироко су препознате по квалитету и добиле су многе награде. Наше семе освојило је бројне златне медаље и признања за свој висок квалитет. Свијет цвијећа је такођер награђен за свој иновативни приступ.

Међу тим наградама биле су: ТОП ИННОВАЦИЈЕ (јун 2015), ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КВАЛИТЕТА ПОТРОШАЧА (2014), ПОЉОПРИВРЕДНА ГОДИНА (2014).

Такође, две године заредом смо добили и сертификат „ИДЕАЛ БУСИНЕСС“.

Герминатион

Посвећени смо продаји само најквалитетнијих семенки. Узимајући у обзир напоре које свакодневно чинимо, молимо да обратите пажњу и на то да су биљке живи организми, а њихова клијавост и раст зависе од многих фактора, као што су температура, тип земљишта, влажност и учесталост заливања, време и услови сетве, употреба гнојива и средстава за заштиту биља (пестицида), као и временских и климатских услова. Пружамо помоћ дијељењем точних и ажурних сјетве и информација о узгоју, међутим, не можемо сносити никакву одговорност за биљке које нису узгајане у увјетима прикладним за одређене врсте.