Popular product: This product was last bought 8 minute ago.
  • $170.00 Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Осамнаест дана ротквица "Де дик-хуит јоурс" - ОБЛОГЕ СЕМЕНА - 300 семена - Raphanus sativus L.

Stara cena: $2.35
$1.76
Uštedićete: $0.59 (25%)
Промоција завршава 2020-01-18
Промоција завршава
008893
На лагеру
+

Осамнаестодневна ротквица "Де дик-хуит јоурс" (Рапханус сативус) је сорта која се препоручује за гајење у пољу и под покривачима. Она показује брзи раст, јер корени постају јестиви у року од осамнаест дана након крмаче. Захваљујући кратком вегетацијском периоду може се убирати у прољеће и јесен. Ова сорта производи издужене, цилиндричне корене са белим, хрскавим и нежно укусним месом које је прекривено јарко обојеном, црвеном коре са белим врхом. Коријени немају тенденцију да постану језгровити, што се сматра једном од највећих предности ове сорте. Укусне, нежне ротквице одличан су додатак сендвичима, салатама и свјежи сир.

Ротквица је веома незахтјевна и једноставна у култивацији. Ово поврће се узгаја од директне крмаче до места где би сазреле. Представљена семена су покривена специјалним премазом. Обезбеђује најбоље услове за клијање и штити биљке које проклијају од штете коју би патогени били присутни у земљишту. Семе ротквице треба сијати у рано прољеће. Како би дуго уживали у укусним усевима, сетву треба понављати свака два недеље до краја маја најкасније. Ротквица за јесенску жетву би требало да буде посејана најраније крајем августа, јер биљке ротквице не би производиле корење током летње врућине, већ само проклијају цветне стабљике. Ово поврће треба узгајати у редовима од 10 - 20 цм. Хумусна, влажна, а ипак пропусна тла најбоље одговарају овим биљкама.

Свако паковање садржи 300 обложених сјеменки осамнаестодневне ротквице "Де дик-хуит јоурс". Информације о пакету садрже водич за узгој и датум сијања.

  • Употреба: директна, сировина
  • Време жетве: пролеће и јесен
  • Локација: хумусна, влажна, пропусна земља
  • Количина: 300


Приближно 300 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - послује већ више од једне деценије и од самог почетка смо квалитету наших производа учинили највишим приоритетом. Током година смо испоручили најквалитетнију робу на десетине хиљада купаца из целог света. Њихово задовољство доказује да смо изабрали прави пут.

Сва семена која се продају подлежу контроли квалитета на више нивоа и тек онда се пажљиво пакују и шаљу. Наши производи су добили бројне сертификате и испуњавају највише стандарде Европске уније. Наши запослени су искусни вртлари који су радо одговорили на свако ваше питање.

Одакле долази наше семе?

Сва зрна која се продају у нашој радњи долазе од најбољих произвођача широм Европске уније. Захваљујући дугогодишњој сарадњи са њима успели смо да развијемо најприкладније услове складиштења и отпреме, гарантујући да ћете увек добити свеже и пажљиво тестиране серије семена. Искључивање посредника из целог процеса не само да нам омогућава да избегнемо слање застарелих семенки које су можда предуго лежале на полицама складишта, већ и осигурава најатрактивнију цену за производе врхунског квалитета.

Процес контроле квалитета

Сва наша семена морају проћи процес контроле квалитета у четири фазе.

СТАГЕ ОНЕ почиње пажљивим одабиром добављача. Након што наставимо са контролисањем њихових усева, страни произвођачи нису искључени из процеса контроле квалитета. Биљке се проверавају у свакој фази њиховог развоја: када почну да расту, током цветања и када почињу да доносе плодове (семена). У овој фази најважније је осигурати правилан размак биљака. Захваљујући томе, могу се обезбедити жељене морфолошке карактеристике сваке поједине врсте или сорте, као што су боја, висина и облик.

ФАЗА ДВА се састоји од детаљних верификационих тестова у лабораторијским условима. Коришћењем најквалитетније опреме од стране високо квалификованог особља, наши добављачи обављају више од 30 000 провера квалитета годишње. Семе које не задовољава наше захтеве подложно је технолошким процесима прераде, укључујући сушење, чишћење, надоградњу и поновно тестирање.

Трећа етапа почиње са сетвом семена у одабраним контролним парцелама. На тај начин добијамо вриједне, тачне информације о њиховој клијавости које треба одржавати на одговарајућем нивоу. Истовремено се у овој фази провјерава сортни идентитет сваке врсте.

СТАГЕ ФОУР се одвија у нашим складиштима и састоји се од уклањања сјемена који су предуго складиштени на нашим полицама и замјене с новим серијама. Сваки пакет је означен са јединственим бројем серије, као и са датумом крмаче.

Све четири фазе комбинације омогућавају нам да са сигурношћу тврдимо да семе које испоручујемо у складу са највишим стандардима и да смо завршили све потребне контролне фазе летећим бојама.

Награде и награде

Сјеменке које продајемо нашироко су препознате по квалитету и добиле су многе награде. Наше семе освојило је бројне златне медаље и признања за свој висок квалитет. Свијет цвијећа је такођер награђен за свој иновативни приступ.

Међу тим наградама биле су: ТОП ИННОВАЦИЈЕ (јун 2015), ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КВАЛИТЕТА ПОТРОШАЧА (2014), ПОЉОПРИВРЕДНА ГОДИНА (2014).

Такође, две године заредом смо добили и сертификат „ИДЕАЛ БУСИНЕСС“.

Герминатион

Посвећени смо продаји само најквалитетнијих семенки. Узимајући у обзир напоре које свакодневно чинимо, молимо да обратите пажњу и на то да су биљке живи организми, а њихова клијавост и раст зависе од многих фактора, као што су температура, тип земљишта, влажност и учесталост заливања, време и услови сетве, употреба гнојива и средстава за заштиту биља (пестицида), као и временских и климатских услова. Пружамо помоћ дијељењем точних и ажурних сјетве и информација о узгоју, међутим, не можемо сносити никакву одговорност за биљке које нису узгајане у увјетима прикладним за одређене врсте.

Сродни производи

-25%
$1.76 $2.35
Промоција завршава
-25%
$3.42 $4.56
Промоција завршава
-25%
$3.15 $4.20
Промоција завршава
-25%
$4.17 $5.55
Промоција завршава
$2.61 $3.48
Промоција завршава