• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Parasol-lämmittimet

Parasol-lämmittimet antavat sinulle mahdollisuuden jatkaa rentoutumiskautta ulkona useita kuukausia. Nämä käytännölliset, helppokäyttöiset laitteet ovat paras ratkaisu puutarha- ja loma-asuntojen ystäville - heidän kanssaan voit heittää puutarhajuhlia jo marraskuussa.

Ulkokäyttöön tarkoitettu aurinkovarjo lämmittää miellyttävää lämpöä muutaman metrin päässä siitä. Voit ostaa kiinteitä, todistettuja malleja kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupastamme. Katso vain terassilla varustettua aurinkovarjokaasulämmitintä. Voit sijoittaa sen parvekkeelle, terassille tai suosikki rentoutumispaikkaasi puutarhassa. Tämän tukevan ja huolellisesti valmistetun laitteen avulla voit nostaa lämpötilaa jopa 28 ° C: seen! Tämä kannettava lämmitin on suuri investointi ravintola-, kahvila- ja pubiomistajille, koska sen avulla voit hyödyntää puutarhoja ja terasseja aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Saadaksesi lisätietoja tuotteen teknisistä eritelmistä, napsauta sen nimeä tai kuvaa ja lue yksityiskohtainen kuvaus. Ostat vain myymälästämme korkealaatuisia, todistettuja tuotteita!

Kehotamme sinua oppimaan lisää päivänvarjo lämmittimien tarjouksesta. Hyödynnä tekniikka maksamatta yli. Olet ehdottomasti tyytyväinen!