• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Parasolovner

Parasolovner lar deg forlenge avslapningssesongen utendørs i flere måneder. Disse praktiske, brukervennlige enhetene er den beste løsningen for hage- og tildelingselskere - med dem vil du kunne kaste et hagefest så sent som i november.

En parasollvarmer for utendørs bruk avgir behagelig varme innen flere meter unna. Du vil kjøpe solide, velprøvde modeller til konkurransedyktige priser i vår nettbutikk. Bare ta en titt på terrassens parasollgassvarmer laget av hammerrørt stål. Du kan plassere den på balkongen, terrassen eller på din favoritt-avslappingsplass i hagen. Denne solide og nøye produserte enheten lar deg heve temperaturen opp til 28 ° C! Denne bærbare ovnen utgjør en stor investering for eiere av restauranter, kafeer og puber, fordi den lar deg dra nytte av hagene og terrassene tidlig på våren og sent på høsten. For å lære mer om de tekniske spesifikasjonene til produktet, klikk på navnet eller bildet og les den detaljerte beskrivelsen. Du kjøper kun høykvalitets, velprøvde produkter i vår butikk!

Vi oppfordrer deg til å lære mer om tilbudet om parasollvarmer. Dra nytte av teknologien uten å betale for mye. Du blir definitivt fornøyd!