Parasolvärmare

Med parasollvärmare kan du förlänga avslappningssäsongen utomhus med flera månader. Dessa praktiska, lättanvända enheter är den bästa lösningen för älskare av trädgårdar och tillbehör - med dem kan du kasta en trädgårdsfest så sent som i november.

En parasollvärmare för utomhusbruk avger behaglig värme inom flera meter bort. Du kommer att köpa solida, beprövade modeller till konkurrenskraftiga priser i vår onlinebutik. Ta bara en titt på Terrace-parasollgasvärmaren gjord av hammarspannat stål. Du kan placera den på balkongen, terrassen eller på din favorit avkopplingsplats i trädgården. Denna robusta och omsorgsfullt tillverkade enhet gör att du kan höja temperaturen upp till 28 ° C! Denna bärbara värmare utgör en stor investering för restaurang-, café- och pubägare, eftersom det gör att du kan dra nytta av trädgårdarna och terrasserna under tidig vår och senhöst. För att lära dig mer om de tekniska specifikationerna för produkten, klicka på dess namn eller bild och läs den detaljerade beskrivningen. Du köper bara beprövade produkter av hög kvalitet i vår butik!

Vi uppmuntrar dig att lära dig mer om vårt erbjudande om parasollvärmare. Utnyttja tekniken utan att betala för mycket. Du kommer definitivt att vara nöjd!